ВИЖ „Македония“ – музикален брилянт на Слави и Ку-Ку бенд

Във времето на „Шоуто на СЛави“, гледаме любими македонски мелодии, изпяти и изсвирени по нов начин

В сряда и четвъртък вечер по bTV ще можете да гледате спектакъла „Македония“ на Слави Трифонов и “Ку-Ку бенд”, информират bTV Новините. Проектът включва най-популярните македонски песни, изпълнени по изключително нетрадиционен начин.

„Македонско девойче“ като госпъл или в стила на Стинг – такава е най-общо идеята,  нетрадиционно звучене на богатата македонска музика – песни, които всеки познава и е тананикал.

„Нашите зрители и слушатели ще могат да видят цялото уважение и любов, които изпитваме към тези песни, защото те са едно от най-най-най-сериозното ни национално богатство, което имаме”, каза Евгени Димитров – Маестрото.

Музиката не спира и те изпълва – от началото до края на диска, слуша се разкошно в колата, у дома, на маса, с приятели, става за танци. Плод е на половин годишна работа. За това време музикантите са забъркали интересен микс.

Преди да получим музиката на диск обаче, буквално ще я видим в двете части на спектакъла „Македония“ – във вторник и сряда вечер. Заедно със Слави, Ку-ку бенд и актьорите на шоуто, гледаме още Елена Петрова, Калин Врачански, Джоко Росич.

„Надявам се спектакълът, който направихме, наистина да ни потопи в една много различна и много емоционална среда, в която има много красиви истории, има много любов, има много войводи, които пеят за кръв и за свобода”, каза Маестрото.

Гледайтеи в сряда вечер в 22,30 ч. по bTV.

Виж видео с първата част от „Македония”:
Шоуто на Слави 15.06.2010 (цялото предаване) [част 1 от 3 части]

Шоуто на Слави 15.06.2010 (цялото предаване) [част 2 от 3 части]

Шоуто на Слави 15.06.2010 (цялото предаване) [част 3 от 3 части]

 
По темата: