Виж сина на Къци Вапцаров – гостува с татко „В джаза“! (+снимка)

Къци Вапцаров за телевизията, обидите и новата си книга

Легендарният водещ ще бъде гост в предаването на Вили Сечкова „В джаза събота вечер”

Телевизионната легенда Къци Вапцаров отново се връща на екран – този път като гост в предаването „В джаза събота вечер” по bTV.

Бившият водещ, който остана завинаги в сърцата на зрителите с предаванията „Супершоу Невада”, „Риск печели, риск губи” и „Кой е по-по-най” ще признае обиден ли е на някого в телевизията и завинаги ли е изоставил кариерата на водещ.

Къци, който освен като продуцент, се изживява още като филмов режисьор, актьор и мениджър на училище за талантливи деца, ще разкаже подробности за настоящите си проекти. Ще научим има ли успех филмът му „Добре дошли на Земята” и продават ли се последните му книги: „Секс за душата 2” и „Простотин, стоп!”.

В студиото на Вили Сечкова ще влезе и големият син на легендарния водещ – Асен. От него ще разберем какво е да си дете на Къци Вапцаров и как гледа на клюките за баща си 17-годишният тийнейджър. В компанията на Мишо Йосифов-секстет Асен ще покаже за първи път пред публика уменията си по китара.

За финал Дони и Нети ще докажат, че са в перфектна форма след раждането на малката им дъщеричка Лилия и ще изпълнят новото си парче: „На пролет”. Всичко това във вечерното шоу “В джаза събота вечер” от 22:30 часа само по bTV.

Запис от шоуто ще откриете тук или тук.