Виждате реклами по Cartoon Network? „Виновни“ са Нова телевизия!

Turner избра Нова ТВ да координира рекламните продажби на Cartoon Network в България

Turner Broadcasting избра Нова телевизия за свой партньор по рекламните продажби на детския канал Cartoon Network в България, както и на интернет сайта на канала www.CartoonNetwork.bg

„Решението да се доверим на екипа на Нова телевизия за рекламата на водещия ни детски канал е резултат от техния доказан опит и познание на българския медиен пазар. Вярваме, че това ново сътрудничество ще бъде повече от успешно”, коментира Паромита Дей, директор „Продажби на рекламно време” на Turner Broadcasting System Europe за Централна и Източна Европа и страните от Бенелюкс.

„Радваме се, че ще си партнираме с Cartoon Network. Да работиш за един от най-вдъхновяващите детски канали безспорно е предизвикателство и голяма възможност. Това е и отлична предпоставка да предложим на рекламодателите си най-добрия рекламен пакет. Вярваме, че дългогодишният и утвърден опит на екипа ни ще допринесе за успешното популяризиране на Cartoon Network”, коментира Красимира Василева, директор „Продажби“ на Нова ТВ.

В България Cartoon Network се разпространява озвучен на български език с 18-часова програма на ден. По него се излъчват едни от най-известните детски сериали като Бен 10, Бакуган, Чаудър, Флапджак  и Star Wars: Войните на клонираните.

Cartoon Network е дублиран на български език от октомври 2009 г. От тогава до днес каналът успява да се наложи като един от любимите на децата, заемайки четвърто място сред телевизионните канали, гледани от деца на възраст между 4 и 15 години. През 2010 средно на месец 1,4 милиона зрители са гледали Cartoon Network (по данни на TNS TV Plan за домакинства с кабелна и сателитна телевизия).

 
По темата: ,