Вижте новата „артистична“ търговска директорка на FM+, Fresh! и Star FM

Даниела Ташкова e завършила НАТФИЗ, но животът я завлича другаде

На 25 октомври 2010г. Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis България назначи Даниела Ташкова за Търговски Директор на Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM. Тя ще отговаря за цялостното управление на търговските дейности, директните продажби, поддържането на взаимоотношенията и преговорите с рекламодатели, клиенти, агенции и партньори на радиостанциите от групата на Emmis Bulgaria. Решението влиза в сила незабавно.

Даниела Ташкова има повече от 13 години професионален опит в областта на продажбите и маркетинга. От 2009г. до сега е заемала длъжността Търговски мениджър в Emmis Bulgaria, а преди това е работила като Старши консултант продажби в Радио FM+. Започва кариерата си през 1997г. като част от Търговския екип на първото частно радио в България. Завършила е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. Минала многократни обучения с международните търговски консултанти на Emmis Communications Corporation.

Emmis Bulgaria е една от големите медийни компании в България. От 2005г. притежава и развива радиостанциите Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM. С потенциална аудитория от над 4 млн. слушатели седмично и 38 точки на излъчване в цяла България, обхваща широк кръг от слушатели (аудитория 15-69 години), като радиостанциите покриват чрез FM сигнал над 80% от територията на страната.

Emmis Bulgaria е част от Emmis Communications Corporation, деветата най-голяма радио-група в САЩ.