Владимир от ВИП Брадър се раздели с косата си – видео

Съквартирантите имат само 385 лева седмичен бюджет за храна 

Влади е подстриган, избръснат и изкъпан

До края на сезона базовият седмичен бюджет на Съквартирантите в Къщата ще бъде 384 лева и 77 стотинки или по около 20 лева на човек за седем дни. От 27 септември 2012 г.  складът им е зареден само с продукти от първа необходимост в минимални количества, с които виповете трябва да се справят през следващата седмица.

При успешно изпълнение на мисиите този базов седмичен бюджет ще се утроява, а при неуспех те ще получават половината от тази сума.

За да съберат повече пари за храна VIP Brother постави на Съквартирантите мисия, в която те трябваше да изхарчат възможно най-много пари и да изпълнят задачи по двойки. VIP Brother провокира Златка и Багата със задача, в която двамата имаха възможност да спечелят 20 лева за седмичния бюджет. За целта те трябваше да се возят в продължение на 1 час на рикша в специално създадения лунапарк в двора на Къщата. При съобщаването на мисията Багата бе видимо раздразнен и в последствие отказа да я изпълни заедно с бившата си половинка. Златка забеляза това и коментира, че на него видимо му е станало неприятно. След като мисията бе обявена за неуспешна Благой коментира: “Тъкмо сега някои хора ще разберат какво е когато няма какво да ядеш”.

VIP Brother предложи на Влади лично изпитание, с което да възстанови седмичния бюджет на Къщата. Ако Влади се изкъпе, подстриже и избръсне той може да спечели повече пари за храна в Къщата.

Първоначално „странният агент” отказа, защото сметна, че има други по-важни неща от храненето. Големият брат обаче обеща на бившия дългокоско да му организира беседи със съквартирантите веднъж седмично. В тези беседи ще може да говори само Владимир, а останалите ще слушат. Вмигом синът на Стефан Данаилов каза ДА.

Новият външен вид на Влади предизвика бурно одобрение сред останалите участници, а майка му твърди, че сега никой няма да може да го познае, а тя е в шок.

Припомняме, Владимир и майка му Ирен Кривошиева са номинирани за изгонване тази седмица, основно с аргумента, че Владимир пърди в спалнята на ВИП Брадър, където са затворени колцина обгазени ВИПове.

 VIP Brother помоли Кристина Патрашкова да помогне на новия Съквартирант – Софи Александров/Камелия Веселинова да запази прикритието си в рамките на една седмица. Задачата на Патрашкова е да се превърне в съюзник на приятелката на Люси. Да подкрепя алибито й, да убеждава другите в истинността на самоличността й и да се свърже с нея максимално бързо след влизането й, за да разбере повече подробности за мисията. Междувременно Софи/Камелия стана свидетел на първия скандал в Къщата и се разплака, след което предпочете да се усамоти в Спалнята. Криси се опита да я успокои и я посъветва да не участва в дискусиите в Къщата и обеща да й помага.

 

Още от живота в Къщата:

Иван Ласкин изпитва Влади за книгите, които е прочел. Фънки твърди, че Ласкин е първият човек, който опонира на Владо и поставя под съмнение неговата роля на гуру в Къщата, като го нарича пълно куку.

Гледай онлайн:
Vip Брадър 27.09.12 Част 1/2
Vip Брадър 27.09.12 Част 2/2

В късното издание на ВИП Брадър отново видяхме неподозирани страни от живота и характера на Черната Златка. Момичето плаче за втория съпруг на майка й, който починал наскоро и когото чувствала като баща. Също така спретва скандал заради погрешно разбрана реплика от Ники Мартинов, а Бони с най-голямо удоволствие се включва.

Vip Брадър (късно издание) 27.09.12

 
По темата: