Владимир Пенев – министърът актьор пред Кулезич

Владимир Пенев, Калин Сърменов и уроци с марка „Калоянчев” в „На светло с Люба Кулезич”

Владимир Пенев – министърът актьор, който заяви своето намерение да оправи културата за два месеца, гостува в „На светло с Люба Кулезич” тази събота, 13 април.  В първия ден от уикенда зрителите ще се срещнат с първия банков обирджия в страната – Бисер Манолов, мъжът, който осъди държавата в Страсбург 16 пъти. Той проговаря в сензационно интервю от затвора в Бобов дол. „Не съм убил сарафката Виолета Георгиева, невинен съм” са част от неговите твърдения.

Още от темите в предаването – мистерията на българския преход – 200 знакови убийства и само четири разкрити. Поръчители в сянка унизиха Темида – темата ще коментира журналистката от вестник Труд  Анна Заркова.

За кого стана неудобна прокурор Малена Филипова и кой ще се възползва от дисциплинарното наказание, което й поиска върховният обвинител Сотир Цацаров – опитната магистратка с първа телевизионна изява след скандала.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В неделя, 14 април, гост на водещата Люба Кулезич е Слави Бинев. За диктата на властта, за свободата и мимолетната сигурност, за  проституцията в изборите. Актьорско салто от храма на Мелпомена в цирка на властта –  директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов избира политиката.

Престъпна антология или съдебна пародия –  23 пъти отлагат дело за убийство във Великотърновския съд. Стефан Фердинандов, обвинен за смъртта на собствения си син, си играе на пинг-понг с Темида.

На финала в неделното издание зрителите ще се срещнат с актьора Ивайло Калоянчев, – За приключението да бъдеш син на баща си, уроци с марка „Калоянчев”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

„На светло с Люба Кулезич”всяка събота и неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ.