Владимир Пенков – гост в „Личности“ тази седмица


В предаването „Личности” с Виктория Ангелова, Икономика ТВ представя Владимир Пенков – управляващ съдружник в ЛЕГА Интерконсулт „Пенков Марков и партньори”

Предаването ще се излъчи днес, 2 октомври /четвъртък/ от 18,30 часа с повторение от 22,30 часа и в събота /4 октомври/ от 18,30 и 22,30 часа.

В предаването ще разберете как се прави бизнес у нас според госта: „В България бизнес се прави тежко заради противоречията в закона и многото разрешителни режими, заради лошото формулиране на реалната ситуация, корупцията и бюрокрацията” смята управляващият съдружник в „Пенков, Марков и партньори” .

Какви качества трябва да притежава мениджърът, за да има успешен бизнес?

Първо трябва да искаш успеха и то на място, където те уважават и оценяват, след това трябва да бъдеш жертвоготовен, но преди всичко важен е успехът на фирмата”, споделя гостът в ефира на предаването.

В рамките на 30 минути г-н Пенков ще представи себе си освен в професионален, и в личен план. Така зрителите на EBF|Икономика ТВ ще имат възможност да разберат какъв е човекът Владимир Пенков, какви са принципите му, които го определят като добър професионалист.

Гледайте „ЛИЧНОСТИ” по EBF|Икономика ТВ или на официалния сайт на телевизията www.ebf-tv.com. Предаването за успешните хора в деловия свят !

 
По темата: