Владо от ВИП Брадър любител на опасна секта?

Синът на Ламбо – сектант, твърди BLife

Откакто синът на Ламбо и Ирен Кривошиева Владо Данаилов се появи в родното медийно пространство, коментарите дали той е с всичкия не спират. Оказа се, че за непрекъснатите му проповеди на християнска тематика и наставлението на хората стоr членуването му в секта.

Владо Данаилов бил част от американската секта „Слово на живот“, твърди интернет форум. Посетителите в него – представители на нехристиянските общности в Щатите, издали, че Владо често посещавал лекции и учения на скандалната религиозната група.

Всъщност сектата „Слово на живот“ се доближава до тази на популярните у нас Мормони. Тя втълпява на хората, че ако не се покаят, задължително ще бъдат наказани лошо. Именно по тази причина Владимир се опитва да превъзпита всички хора към „по-добро“, в това число и съквартирантите в къщата на VIP Brother. Често се чува от него да дава етикети на съквартирантите – кой ще отиде в Ада, кой – в Рая и защо.

Шведският премиер Ингвар Карлсон преди време оцени „Слово на живот“ като опасно за обществото и заплаха за шведската демокрация. А тази страна е сред най-демократичните в света.

Инфо: BLife