Влез в канала на Райна в YouTube

Началото на есента донесе на Райна много радост. На 30 септември тя отпразнува рождения си ден и 15 години от свето първо отличие като изпълнител на музикална компания “Пайнер” – Голямата награда на публиката от фестивала “Пирин Фолк” в Сандански.

Това събитие бе повод телевизия “Планета” да изненада певицата със собствен канал в портала за видеосподеляне – YouTube, част от мрежата на Planeta Official. В него феновете на звездата вече могат да гледат най-популярните й видеоклипове, представени през годините.

В Rayna PlanetaOfficial ще откриете различни секции, както в музикално, така и във визуално отношение. Освен тоталните поп фолк хитове на певицата ще може да се насладите и на красивите фолклорни мелодии, изпълнени от нея. Специално място ще бъде отделено и на разнородните интереси на вашата любимка – нейните пътувания, танцувални пристрастия и лични събития.

Още подробности за новия канал, както и за проектите, по които Райна работи може да научите още този понеделник, защото тя е специален гост в новия брой на “Звездно”.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: