Водещата на „Шоколад“ създаде модна линия, открива бутик


Вице Мисис Вселена Мариана Маринова става моден бос, в момента е сред най-търсените модели у нас

Един от най-търсените модели в България – водещата на „Шоколад” Мариана Маринова, започва моден бизнес с уникални дизайнерски тоалети.

Бутиковите облекла са заредени с чара и енергията на атрактивната тв звезда, която дава идеи за първата колекция на новата модна марка.

„Името все още пазим в тайна, за да го презентираме при откриването на първия ни бутик. Създаването на бутикови дрехи е моя дългогодишна мечта, но чак сега ми остана време да я реализирам”, споделя вице Мисис Вселена, която от началото на 2009 година ще започне и новото телевизионно шоу.

През последните месеци Мариана Маринова измести професионалните модели, като стана звезда и на модния подиум. Преди дни тя дефилира за откриването на магазина на Чезаре Пачоти в София, блесна на ревюто на модна къща „MaraJaneSpine“, предпочитан модел е на модна къща Романтика и на още куп модни марки.

Преди дни Мариана засне и нова фотосесия, която показва променената й визия след пластичната операция на носа, направена през септември в клиниката на д-р Бояджиев.