Водката на голата Сесил докара VBOX7 до оргазъм!

Клип за водка Orgasm” – фаворит във VBOX7!!!

60 000 обсебени за ден и половина от водка „Оргазъм” във VBOX7!!!

Производителите на водка „Оргазъм”  обявиха конкурс за най-добър аматьорски видеоклип във VBOX7!!!

Рекламно лице и вдъхновител на вълшебната водка стана Светлана Терзиева – Сесил, известна като една от първите еротични водещи в България!

Водката беше изпратена още на Коледа в Града на Ангелите в Америка, на прочутия Хю Хефнър, който веднага поиска да я разпространява из веригата си магазини в Европа с марката „Playboy”!

По-късно производителите от „Терра Трейдинг” се пошегуваха и с депутатите от народното събрание, като окичиха председателката му Цецка Цачева с приза „Най-мъжкото момиче в БГ”!

Интересно, но кампанията за водка „Orgasm”, се носи из въздуха не само официално, но и усилено се предава в „underground” средите от дума на дума, от уста на уста, от гърло на гърло!…

Запален фан с никнейм yuritanev за един ден подлуди интернет пространството с аматьорския си, но възпламенияващ видеоклип „Vodka Orgasm – Сега и жените знаят защо” във VBOX7!

Само за ден и половина, 60 000 фенове от всички кътчета на България и извън нея са посетили феноменалната водка „Orgasm”, а в Топ 40 на най-посещаваните клипове в същия сайт, за минути оргазменото питие се нареди на 7-ма позиция!…

Реакцията на собствениците от „Терра трейдинг” е мълниеносна – обявен е конкурс с внушителни парични награди за най-добър аматаьорски видеоклип във VBOX7! Повече информация за конкурса и предлаганите клипове досега , може да се намерят на адрес:

https://www.vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=vodka+orgasm

Производителите от „Терра трейдинг” и Светлана Терзиева – Сесил, обещават, че за 2-ри февруари и Свети Валентин хилядите фенове на водка „Orgasm” ще се наслядат на празничните тържества в чест на божественото питие!…

За повече информация на: http://www.vodkaorgasm.com/

Снимка: Студио „Манифактура” – Красимир Стоичков

 
По темата: