Voice Academy се мести – децата се учат на талант по-близо до теб!

Voice Academy вече е в града! Вокална школа и Къща за музика и игри стават все по-достъпни и предлагат повече възможности

От месец май 2010 г. Вокална школа и Къща за музика и игри Voice Academy се намира в кв. Изток в София. Новата сграда е лесно достъпна, на много комуникативно и в същото време тихо място, с два вътрешни двора и още множество предимства.

Вокална школа Voice Academy разполага с просторна зала за ежемесечни концерти, за вътрешни продукции и класови срещи и за занимания та по танци и театър. По-големите кабинети, дават възможност да се провеждат, освен индивидуалните уроци и нови групови занимания – вокални групи и ансамбли за различни възрасти.

Ново в програмата на вокалната школа ще бъде обособяването на супер-клас  от най-талантливите и надарени деца, които ще бъдат лицето на Voice Academy. Те ще участват в концерти, ще бъдат продуцирани и ще се ползват от най-големи отстъпки в месечните такси за обучение. Екипът от вокални и специализирани преподаватели ще провежда регулярно серия от изпити за включване на настоящите възпитаници на школата в супер класа.

Къщата за музика и игри на Voice Academy, от своя страна, вече разполага с по-разширена база за целодневните грижи за деца от 1 до 11 години – голям увеселителен център, отделни зали за обучение, за игри и почивка.

Къщата за музика и игри Voice Academy става и официален приемник на учебен клуб Абагар, поемайки учебната му занималня за деца от I до IV клас и лятната целодневна занималня. Полудневните и целодневни програми ще се обновят и развият с допълнителните ателиета по изкуства – танцово, театрално, худжествено, музикално и по-специализирано вокално ателие.

В Къщата за музика и игри скоро ще стартират и разнообразни музикални занимания за бъдещи майки и за родители с малки деца, повече информация за които може да търсите на новия собствен сайт на Voice Academy Къща за музика и игри – www.MusicPlayHouse.bg

Допълнителна информация:

Във Вокална школа Voice Academy е разработена уникална система за обучение. Въведени са модерни методи и подходи за създаване на комплексни артист-изпълнители чрез развиване на разнообразни умения:

 • отлична певческа постановка
 • пеене в ансамбъл
 • вокална техника за разбота в звукозаписно студио
 • прецизна микрофонна техника
 • иновативен подход за овладяване на пиано и солфеж
 • история на музиката и съвременна музикална култура
 • артистично сценично поведение
 • използване на хореография и танц за пълноценно изразяване
 • модерен мюзикъл
 • звукотехника и тонрежисура
 • допълнителни занимания с изкуства и езици

Само комбинацията от тези способности може да превърне един музикален талант в успешен артист-изпълнител. С традиционните методи на обучение в рамките на системата за масово образование не може да се постигне такава компексна подготовка. Необходими са нов подход, нови средства и програми за обучение, каквито се предлагат само на едно място в България – във в

окална школа Voice Academy.

Модерни условия за обучение и възитание

Във вокалната школа са предвидени всички удобства за ефективно обучение на деца в извънучилищно време, включително и за занимания на най-малките.

Отделени са уютни помещения за уроци по пиано и солфеж, хореография и актьорско майсторство, пеене и модерни мюзикъли. В залите на Voice Academy и в студиото за звукозапис възпитаниците на школата усвояват сценични умения и работа с микрофон. Тук са и първите им професионални изяви пред публика, сред която често присъстват известни музикални личности.

Заедно с необходимите условия за подготовка на бъдещите артист-изпълнители вокалната щкола Voice Academy разполага и с Къща за музика и игриза по-малките деца. Под ръководството на детски и начални педагози те получават целодневни грижи, разнообразни занимания по изкуства, езици и спорт съобразена с възрастта им, както и музикална подготовка от специализираните вокални педагози на Voice Academy.

Мисията на Voice Academy

 • Школата търси, обучава и развива млади музикални таланти
 • Усъвършенства не само гласа и слуха, а и тялото, духа и самосъзнаниетона децата
 • Въвежда нови за България методи за вокално звукоизвличане
 • Помага на младите таланти да развият комплексни умения чрез своя глас, мимика, жест и артистично присъствие
 • Работи с всяко дете по индивидуално съставена програма
 • Влага персонален подход и приятелско отношение
 • Създава комфортна и естетска среда, провокираща търсенето на по-високи ценности и постижения.