Voice of Boys потънаха в сълзите на Стела – драма в X Factor!

Рев в X Factor – Стела изхвърли бойсовете със сълзи за Оскар

Страшна мелодрама се разигра на елиминации в X Factor на 16 ноември, сряда. Зрителите пратиха на двубой Стела и Voice of Boys. Шоуто обаче промени регламента си и за пръв пък публиката трябваше да прецени кой ще продължи.

Тази промяна не е включена в оригиналния регламент на X Factor, а е била поискана от българските продуценти на шоуто. Така журито се превръща в безгласна публика. Този факт не говори добре за Васко Василев и компания. Може би пък продуцентите просто искат да гушнат бонус парички от есемеси. Може би пък и двете.

След първата „елиминация“ – на журито, интересното тепърва предстоеше.

Още докато не беше ясно кои са сигурните за оставане и кои ще се борят за оставане, Стела сочеше с пръст колегите си от бой бандата. После застана първа да пее с китара в ръка, но… „Да, ама не“. Изненадващо за всички момичето се разчувства, разплака се и отказа да пее. „Не мога”, мълвеше безпомощно Стела и се наложи вкупом всички да я успокояват. Део, Мария Илиева я увещаваха да си изпълни песента, на сцената чак се качи изгоненият Джийсън Брад Луис, който я заплаши, че ако не пее, няма да слезе от сцената. Конкурентите й от Voice of Boys също я насърчиха да не се отказва. Накрая след известно чудене, Стела подхвана Umbrella и я докара в сравнително нелош вариант, а докато тя пееше, Джийсън остана предано до нея, седнал по турски на сцената.

Публиката припряваше, след като до преди минути злобно освиркваше Стела, което може би рани деликатната й душа.

За публиката си остана учудването и размисълът дали симпатичната изпълнителка, която освен с пееенето, се прочу и със сълзите си, плака по сценарий, или избликът й на чувства беше спонтанен. Какъвто и да е бил мотивът й обаче, сценичното поведение бе като на актриса с Оскар, получи голяма шестица и вече е достойна героиня в сериал.

Освен това с емоциите и драмата успя да развълнува по-голяма част от зрителите и отнесе като вятър момчешката банда, която трябваше да си отиде. Стела обаче някак не се развълнува и пак изглеждаше притеснено, хапеше пръсти и нокти. Сценарий и добра драматургия или ревлива женска природа?

След като станаха ясни резултатите, за пореден път Стела подпали фейсбук страницата на шоуто. Гневни фенове обвиниха родния формат, че е побългарен, нечестен и манипулиран. Факт беше, че публиката в залата освирка решението на есемес гласуването и оставането на Стела. Но също така бе и факт това, че в страницата във фейсбук тя имаше повече харесвания, отколкото Voice of Boys.

Дали чаровната студентка докосна повече зрителите с човешката емоция и страх, които непрекъснато показваше? Или пък фенките на бой бандата, които иначе крещят лудо в залата по време на лайфовете, не успяха да се активизират достатъчно и да спасят любимците си?! Шоуто скоро ще продължи и ще стане ясно колко силен е ефектът на Стела върху аудиторията. Не бива да пропускаме и факта, че в последните си изпълнения Voice of Boys изглеждаха леко демотивирани и немалко изморени от съвместната си симбиоза.

Използвана е информация на агенция Дартс нюз

X Factor – част 1

X Factor – част 2

X Factor – част 3

Веднага след края на шоуто момчетата от Voice of Boys застанаха пред камерата на Music Space TV, за да споделят своята гледна точка за отпадането си и за цялостното си участие в X Factor.

„Тръгнахме си от X Factor по възможно най-добрия начин. Благодарим на всички. Радваме се за всичко, което ни се случва. Хубавото за нас тепърва предстои – и по отделно, и заедно“, споделят с вълнение момчетата.

Бандата се учудва от въпроса на водещия, дали са били пребити от една мацка и категорично отричат, нямат лоши чувства към Стела