Волен Сидеров изоставя ГЕРБ? – „На 4 очи“

„На 4 очи” неделя, 22 май, 17:45 ч., Нова телевизия, с водещ – Цветанка Ризова
гости – Волен Сидеров в атака,  Божидар Димитров – за раздялата с властта…

Защо лидерът на „Атака” предизвика скандала с посланика на САЩ  у нас Джеймс Уорлик? Наистина ли смята, че Съединените щати дължат на България наем за военните бази на наша територия или зад акцията му прозира  „евтин политически шарж” по определението на „Вашингтон таймс”? Има ли отговор Волен Сидеров от американския държавен секретар Хилари Клинтън, към която се обърна с призив да оттегли представителя на САЩ  в София?

Защо богословът Сидеров влезе в открита война с пловдивския митрополит Николай? Пред Цветанка Ризова лидерът на националистите ще разкаже своята версия за мажоретките, чалгата и мерцедесите в Батак – в деня, в който се почиташе паметта на канонизираните мъченици?

Има ли тройна коалиция между ГЕБР, БСП и Атака за АЕЦ  „Белене”, както подозира СДС?

Знак за кадрова немощ или за управленска мощ на ГЕРБ са рокадите в кабинета от последните дни? Трябва ли да има още смени на министри? Еуфорично или премислено беше изказването на Сидеров, че при скок на цената на тока „Атака” ще оттегли подкрепата си за управлението на Борисов?

Започна ли предизборната кампания, как ще продължи и докога партиите ще издържат играта на нерви с кандидати в тайна?

И още: бившият министър Божидар Димитров за раздялата с властта. Трудно ли е да се сбогуваш с министерския пост, преди дори да си преполовил мандата? По-лесно ли става това, ако си бил министър без портфейл?

Извън шегата –  как бившите вече началници преодоляват огорчението и обидата от отстраняването, трудна ли е адаптацията после, какви други, странични фактори влияят върху решенията за уволнения?

И наистина ли толкова коравосърдечно премиерът Борисов се разделя с министрите си? 

Видео запис от предаването ще откриете тук (Епизод 37 – Сезон 11):