Волен Сидеров към протестиращи: К*рви на Бойко! /видео/

Час след като протестът срещу правителството на Орешарски на 16 юни, неделя, приключи, избухна циничен скандал.

Волен Сидеров, придружен от няколко здрави момчета, нападна с думи екип на Канал 3. Именно тази телевизия си „позволи“ да излъчи многохилядната тълпа, която се събра пред централата на АТАКА на бул. Георги С. Раковски, до Националната опера.

Странно защо, точно в този участък уличното осветление не работеше. Дали за да протестиращите се стреснат и да се разотидат по домовете си?

Въпреки неблагоприятните за ТВ излъчване условия, Канал 3 предаде на живо картина от събитието. Там протестиращи яростно викаха „Волен, к*рво“, след като, половин час по-рано, пред централата на ДПС скандираха – „Волене, излез!“.

Тъй като Канал 3 излъчи на живо събитието пред АТАКА, лидерът на партията имаше сериозен сблъсък с репортер на телевизията минути след това. Волен Сидеров обвини журналиста, че е получил пари от ГЕРБ.

Виж видео:

Обичайно, рано или късно от Канал 3 започват да имат проблем с картината и/или звука, съответно към края на записа връзката се губи.

Но още по-шокиращ репортаж направиха потребителите на Фейсбук. Те имаха директен сблъсък с лидера на АТАКА Волен Сидеров, който, подпомаган от мускулестата група около него и значително намалелите като брой протестиращи, изрече твърде грозни думи за депутат:

Сидеров се обърна към присъстващите момичета на площад Народно събрание с думите „К*рвите на Бойко“, а протестиращите се оплакват, че биват блъскани от обкръжението му безпричинно.

По този начин Фейсбук изцяло измести необходимостта от телевизия – модерните смартфони позволяват на потребителите да направят най-истинските репортажи без дирижиране и без цензура. Масовата платформа Фейсбук пък ги прави по-популярни и от „професионалните“ кадри на телевизиите.

Именно затова започваме да отразяваме видео акценти от Фейсбук наравно с тези от телевизията, защото общественото внимание и заряд се изместват от телевизията като медия към социалната мрежа.

Можете да намерите актуална информация за настоящи и предстоящи протести на следните адреси, без цензура – от народа за народа!

https://www.facebook.com/events/515265125212955/
http://www.ostavkaoresharski.com/