Волейбол: България срещу Чехия, Холандия и Кипър по ТВ7

TV7 и NEWS7 излъчват световните волейболни квалификации

Още с настъпването на 2014-та година, TV7 и NEWS7 ще зарадват спортните фенове с прякото излъчване на световните волейболни квалификации.

От 3 до 5 януари двата канала ще покажат мачовете от Опава, Чехия и Самоков, където съответно мъжкият и женският национален тим ще се борят за своето място на световните първенства през следващата година.

През изминалата година TV7 и NEWS7 излъчиха всички значими събития за българския волейбол, като през 2014 групата канали отново е партньор на българския тим за мачовете от Световната лига.

„За нас е привилегия и поредно предизвикателство, че ще излъчим пряко така важните за националните ни отбори мачове от световните квалификации. За екипа ни няма да има почивка, защото веднага след края на футболния сезон на 19 декември, когато излъчваме пряко мача между Левски и ЦСКА за Купата на България и „Футболист №1 на България“, започваме подготовка за волейболните турнири“, коментира Миляна Велева, директор Новини и актуални програми.

През изминалата седмица феновете на спорта отново избраха програмите на TV7 и NEWS7. Дербитата Левски-Лудогорец и Локомотив Пловдив-Ботев Пловдив отново бяха най-най-гледани с пазарен дял съответно близо 23% и близо 20% (TG All4+). Традиционно добри резултати показаха и останалите излъчени футболни срещи, както и баскетболното дерби между Левски и Лукойл Академик. Цитирани са пийпълметрични данни на GARB.

Гледай срещите официално на живо онлайн – тук, TV7 – тук или тук, всички спортни срещи – тук или тук;

Гледай News7 на живо.

 
По темата: ,