Vox Populi – зрителите на bTV командват ефира на медията!

За първи път зрителите избират края на историята – във Vox Populi тази есен по bTV

Напълно непознатият за аудиторията формат – интерактивен филм с отворен край – ще направи премиерата си в праймтайма на bTV

Тази есен за първи път в българския ефир единствено зрителите на bTV ще участват в уникален телевизионен проект, в който именно те ще определят края на историята. Новото предаване Vox Populi е първата по рода си платформа за своеобразен референдум, в който хората ще решават чрез гласуване различни социални и морални казуси от реалния живот.

Всеки епизод на Vox Populi ще представя филм, който ще бъде с отворен край. Той ще разказва човешка история с морален конфликт. Чрез  реални сюжети за любов, престъпления, семейни и социални отношения филмът ще отваря въпроса – как трябва да постъпят героите на финала на историята.

На живо в студиото на Vox Populi водещият ще разяснява възможните решения на етичния конфликт, изобразен във филма. Публиката в залата, както и зрителите пред малкия екран, ще могат да избират между двата възможни изхода и да гласуват. В края на предаването bTV ще излъчи края на историята, избран от най-много зрители.

Продуцент на  Vox Populi е bTV Studios. Vox Populi е по лиценз на Rede Globo, а оригиналното му заглавие е Você Decide.

 
По темата: ,