Връщане в минали животи и НЛО истерия по ТВ7

Силата на връщането в минали животи в „Новите досиета” на 18/11/11

Тази седмица предаването за тайнството на живота и Вселената, вдъхновено от постиженията на новата физика и изследванията на човешкото съзнание, „Новите досиета” с автор и водещ София Тзавелла е посветено на връщането в минали животи. За първи път в ефира на България ще говори гръцкият регресивен терапевт Насос Комианос. Предаването ще покаже и тайната история на писателката Джоан Грант. „Новите досиета” се отварят на 18/11/11, петък, точно в 22:15.

В дайдежст новините от паралелни светове ще видим също нови доказателства от Бразилия, че Те са сред нас, Джон Дилинджър – престъпникът, който вилнее и в смъртта си, какво крие съд на 2000 години, НЛО-истерия в Йерусалим, нов криптид във водите на Мексико.

Авторът и водещ София Тзавелла е документалист, многократно награждаван телевизионен журналист и автор с признание в цял свят с филма си „Хотел „Рай” за HBO Central Europe. През годините работи за някои от най-големите национални медии. Възпитаник на НГДЕК, с три специалности от висшето си образование и няколко специализации в университети в Гърция, България и Канада, София е истински космополит, съвременна ренесансова личност с интереси в най-различни области. Тзавелла е потомък на стар сулиотски род от Северен Епир, а предците й са ръководили съпротивата срещу Али паша Янински и някои от най-кървавите и исторически значими битки на Гръцкото въстание от 1821. Представители на рода Тзавелла заемат премиерски и управленчески постове в освободена Гърция, а преди това се включват в дипломатическите совалки в двора на Екатерина Велика, в армията на Наполеон и в Американската гражданска война (1861-1865).

Не пропускайте „Новите досиета” всеки петък, 22:15!

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,