Вредни ли са GSM-ите и да ги забранят ли в училище?

„Бодилник“ по ТВ7, 17 май: „Гореща точка“ утре ще се излъчи на живо от Батак

По случай 17 май, денят в който Православната църква почита най-новите български светци – Баташките мъченици, „Гореща точка“ с Николай Бареков ще се излъчи на живо от града. След 8:30 негов гост ще бъде пловдивският митрополит Николай.

Във вторник в „Бодилник“ ще видите още:

Доколко са вредни за човешкото здраве мобилните апарати и трябва ли да бъде въведена забрана за тяхното използване в училище?

Кой ще бъде кандидатът на Синята коалиция за кмет на София? След новините в 7:30 – разговор в студиото с кандидата на ДСБ Прошко Прошков и на СДС – Владимир Кисьов.

След 8:00 продължаваме с предизборна тема. Гост в студиото на „Бодилник“ ще бъде кандидатът за президент на СДС- Румен Христов.

След 9:00 в „Сладки приказки“ с Жана гостува ансамбъл „София-6“, чиито участници съвсем скоро ще посетят Йерусалим, за да станат хаджии.

След 9:30 „Бодилник“ продължава. TV7 ще проследи на живо Божествената света литургия, която ще бъде отслужена от дядо Николай в града. Гости в студиото ще бъдат проф. Николай Овчаров, Румен Ралчев – приор на рицарите Тамплиери и отец Константин.

Очаквайте преки включвания на живо от града.

Видео запис от предаването