Време е за жени по bTV Cinema – попийте новия, романтичен блок!

Любимият женски програмен блок се завръща по bTV Cinema от 6 септември

Романтика и нежност очакват зрителите на филмовия канал всеки делничен ден от 14:00 до 16:00 часа

И през новия телевизионен сезон bTV CINEMA ще отдели специално внимание на нежната половина от аудиторията си, като възобнови любимия й следобеден женски блок. От 6-ти септември, всеки делничен ден от 14:00 до 16:00 часа, филмовият канал ще излъчва романтични филми и сериали, които ще потапят зрителите в истинско море от емоции.

Немските сериали „Хотел с 5 звезди” и „Любов край езерото Гарда” ще изпълват следобедните септемврийски часове с романтика, блясък, нежност, любовни копнежи и красиви природни гледки. Те ще стартират в ефира на bTV CINEMA на 6 септември.

Романтични пориви ще предложат и филмовите заглавия “По следите на любовта”, “Към щастието”, “Лятна къща”, “Отвъд Океана”, които телевизията ще излъчи в последните дни на октомври.

През октомври зрителите ще проследят и вълнуващите приключения на женския вариант на Зоро в новите, неизлъчвани досега епизоди на поредицата „Царицата на рапирите”.

>В неизлъчената продукция, освен любимите актьори – Диана Любенова, Фахрадин Фахрадинов, Саня Борисова, Мария Статулова…, ще изгреят звездите на Мис България 2004 – Яна Маринова, позната от сериала „Хотел България”, и на актуалния в момента Калин Врачански.

В първата българска серийна драма красавицата ще се появява и изчезва като жената-котка, в опит да заинтригува и плени Мартин (Ники Илиев). Ева, както е нейното име, ще бъде най-загадъчния образ в сериала, демонстрирайки най-нестандартните начини за съблазняване на един мъж.

Красива, чаровна и сладка ще видим още една героиня – Магдалена Пенева (Маги). Тя ще бъде в училището на Филип, Нора и Стан. Бунтарка и дива, опонент е на Нора. Маги ще бъде изиграна от 19-годишната Симона Халачева, която сме виждали в реклами на „Шуменско” и в тв филми на режисьора Димитър Шарков.

Още новости в програмата на Нова телевизия:

От 06.септември, понеделник:

– „Здравей, България вече е с начален час 06:40 часа

– От 09:15 часа започва „На Кафе“ – най-доброто

– От 17:30 часа стартира нов сезон на предаването „Сделка или не“

– От 18:30 часа започват най-новите, неизлъчвани досега епизоди на сериала „Забранена любов“

От 22:00 часа стартира новият сезон на предаването „Шоуто на Иван & Андрей“

От 07.септември, вторник началният час на сериала Робинята Изаура ще е вече 12:30 часа и ще се излъчва по един епизод.

 
По темата: , ,