Време за времето – метеорология и бизнес в ново предаване на България он ер

 „Време за времето” е новото предаване на телевизия България он ер, единствено в българския телевизионен ефир

Как времето „управлява”  икономиката на една страна, какви отражения дава върху производството, инфраструктурата, културата, народопсихологията, как се прави прогнозата, какъв труд остава скрит зад всекидневното „Утре ще преобладава …”, какво означава „народна метеорология ” и дали „работи” и до днес … . Това, както и още много актуална информация от изминалата седмица, коментари и анализи на специалисти, ще бъде фокусът на новото предаване на националната телевизия България он ер, „Време за времето”.

От 26 април, всяка неделя, от 19.00 часа, Красимир Кирев, автор и водещ на „Време за времето“ ще кани и по един специален гост в студиото, който ще представя непознати или малко известни факти от областта на метеорологията.

Красимир Кирев е международен редактор. Магистър е по Международни отношения и проблеми на сигурността от  СУ „Св. Климент Охридски“. Вярва, че е крайно време въпросите с климатичните промени да излязат извън конферентните зали на ООН и да стигнат до всеки човек на Земята. А най-прекият път към това са медиите.

Не пропускайте първото издание на единственото по рода си предаване в българския ефир – „Време за времето”. Само по националната  телевизия България он ер, тази неделя от 19.00 часа.