Всички обичат чичо Део (35) при Иван и Андрей (видео)

Део вдигна на крака публиката на Иван и Андрей

На 31 януари ( понеделник) гости на Иван и Андрей бяха един от най-забавните ТВ водещи Деян Славчев – Део и бившият вокалист на Д2, но настоящ на новосформиралата се група V.O.XX – Дичо.

Дали защото Део не се е появявал на екран от около година или заради това, че хората наистина много го обичат, но влизането на забавния блондин в студиото на „Шоуто на Иван и Андрей” предизвика бурна реакция. Публиката стана на крака и едва спря да го аплодира.

Део сподели, че числото 13 го преследва вече цяла година и може би е съдбовно, че вече 13 месеца любимецът на зрителите не е на малкия екран. ТВ водещият призна, че е преминал в асоциално поведение напоследък. В своя защита Део добави: „Аз съм възрастен вече, на 35 години, тази година ставам на 36!”. Въпреки напредналата си възраст веселякът се чувства като на 18-19 години.

Иван и Андрей похвалиха колегата си, че през тази година, в която не е на екран е получил предложения от всички продуценти в България, но отказал офертите. „Много го обичам Нико!” – възкликна русокоското и сподели, че голямата му обич към телевизионния продуцент Нико Тупарев е причината да откаже на останалите.

Део определя като едно от най-хубавите неща, които са му се случили през изминалата година това, че е насочил усилията си към новия проект „Нека да е лято” на своята „другарка Лорчето Караджова”, както той нарече дългогодишната си приятелка.

На въпроса защо не предлага брак на Лора, Део отговори: „Еми, щот съм глупав, сигурно!”. Блондинът е на мнение, че вече трябва да имат дете с Лора. Део и Лора са заедно вече 7-ма година, но той все още й се възхищава. Дори, когато я видял за първи път, му се подкосили краката, щом певицата запяла.

Също така Део има голямо семейство –  7 братя и сестри от различни бракове.

Щурият ТВ водещ обича да се забавлява като ходи на Банско, както и на два острова, където с Лора карат сърф. Освен това, Део е заменил бокса с новата си страст – йогата. Той показа нагледно в студиото някои пози като „Камилата” и „Веселото бебе”. В опит да го конкурира, Андрей му показа упражнение за потентност.

Изведнъж в студиото влезе добрият приятел на ДеоДичо, с който подготвят ново дуетно парче на име „Няма да дам”. Дичо е подготвил музиката още преди 2 години, но Део писал текста през последните 13 месеца и затова се забавили. Двамата приятели са си толкова близки, че Део викал Дичо да му готви от време на време.

„Шоуто на Иван и Андрей”  – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Шоуто на Иван и Андрей 31.01.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей 31.01.2011 (част 2/2)