Всички срещу Райна в „Биг Брадър“

Кирил Вълчев и Маги Желязкова напуснаха Big Brother All Stars 2013

Големият финал на Big Brother All Stars 2013 ще бъде на 16-ти декември

В понеделник вечер Кирил Вълчев и Маги Желязкова напуснаха Big Brother All Stars 2013. Фитнес гуруто и моделът отпаднаха в сериозната борба сред Номинираните, само седмица преди големия финал. В сряда вечер още двама от полуфиналистите в Къщата ще напуснат предаването, оставяйки най-подкрепяните звезди в шоуто до 16-ти декември, когато ще бъде излъчен победителят на сезона.

Във вторник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ, певицата Райна за първи път ще се окаже „ябълката на раздора“, след подаръка, който получи от Златка Райкова. Влизането на Райна в „захарната“ Изповедалня ще й донесе конфликти, каквито не е и предполагала. След като тя прие възможността да опита от всички сладки изкушения в Изповедалнята, без да има право да ги сподели с останалите, всички Съквартиранти ще покажат недоволството си от изключителните права на певицата. Колко изненадана ще се окаже Райна и как ще разреши тя конфликта с двата лагера, ще разберете в дейли епизода по Нова ТВ.

В епизода един от най-активните Съквартиранти ще разкрие пред зрителите съкровени моменти от личния си живот. До този момент Златка Райкова се въздържаше да коментира факти от своя живот в Къщата, но една домашно приготвена торта истински ще разчувства плеймейтката. За първи път Златка ще разкаже на Съквартирантите за своето семейство в чужбина, за детството и за най-близките хора. Какво ще сподели Златка и дали Съквартирантите за първи път ще я видят, като едно крехко момиче, зрителите ще видят от 20:00 часа само по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: