Всичко за Екатерина Балабанова от Биг Брадър + видео

Екатерина Балабанова е първата участничка в „Биг Брадър“. Тя е на 28 г. Прави гердани и гривни от камъчета. Във всяко от тях влага емоция и положителна енергия.

„И когато съм тъжна, пак се усмихвам“, казва тя във визитката си.

Обичам много да флиртувам, това страшно ме забавлява. Когато си харесам някой мъж, го показвам – не обичам да крия, обяснява Екатерина. Но казва, че има човек до себе си.

Коя е Екатерина Балабанова

Правя гердани и гривни от естествени камъни. Всяко едно камъче, което съм нанизала, е заредено с много любов и огромни количества положителна енергия. Имам много заряд! Редовно ме питат откъде намирам енергия и са ми казвали няколко пъти, че трябва да стана рекламно лице на батерии. Постоянно се усмихвам – това ми е хобито. Когато съм тъжна, пак се усмихвам – става ми смешно, като съм тъжна.

Правя каквото ми е кеф. Решавам, като ми се ходи днес на морето, след един час си хващам самолета и съм на морето точно след половин час. Не мога да търпя да се чака. Както съм в момента с такава коса – дълга и руса, отрязвам я и я боядисвам черна, без да се замислям. Всеки ден се намира някой, който да ми каже: „Ей, искам да съм така като теб – каквото ми е кеф, това да си правя!“.

Шумните компании и смехът като цяло са ми животът. Много обичам да флиртувам – това е нещо, което страшно ме забавлява. Мисля, че хората трябва да го правят повече.

Това, което може да ме грабне в един човек, е нещо ей толкова мъничко, обаче да ми хареса. Когато си харесам някой мъж, действам импулсивно и веднага. Директно си показвам, че имам интерес. Много не умея да крия, а и не обичам. Защо да си губя времето?

Влюбвам се лесно, силно и за съжаление – не за дълго. Имам си приятел, ама не е сигурно. След кратко време може да се окаже, че нямам. Голям шемет съм.

Вълнувам се изключително много от влизането си в Къщата на Big Brother. Това е моя много голяма мечта още отпреди 10 години, още бях ученичка. Чакам с нетърпение, така че се надявам да изпитам цялата гама от емоции, защото никога нищо не ми е достатъчно.

Не се страхувам от нищо!

Мечта й е да участва в „Биг Брадър“ от ученичка.

Възраст: 28 години

Роден град: гр. София

Зодия: Скорпион

Семейно положение: Неомъжена

Професия: Изработва гривни и гердани от естествени материали

Образование: Средно – Моден дизайн

Вредни навици: Пуша, пия и не спя. Ям сладко, шоколади и баници

Хобита и интереси: Освен гривните обичам и спорта. Боулингът ми е любимото занимание за релакс

Какво би направила с голямата награда от 50 000 лв. ако я спечелиш?

Ще инвестирам още в бизнеса си. Много ще работя и ще си направя сайт за нестандартни спортни упражнения и идеите на Балабанова.

Мото: Мечтите създават бъдещето ни

Видео визитка –

Частично по инфо на вестник 24 часа и BigBrother.bg