Всичко за Ирена Петрова от Биг Брадър + видео

Ирена Петрова е шестият участник в „Биг Брадър“. Тя е от Луковит и е на 30 г. Ирена е от ромски произход. От дете иска да се изучи, да се запознае с мъж, когото обича.

Учи в педагогическия институт, където среща любовта. На 21 години е, когато се ражда детето им. Но връзката с мъжа й не е приказка.

„Той ме биеше, свърши по затворите. Оказах се сама. Трябваше да работя, но нямаше как да стане като учителка – с 310 лева няма как да гледам детето. Отидох да си търся работа в стриптийз бар. Никога не съм предполагала, че аз, точно аз ще работя на такова място. Няколко пъти съм се опитвала да напусна работа, но когато си погледна детето, нямаше как да не се върна. Аз бях длъжна да му дам по-добро бъдеще. Най-големият бакшиш, който са ми оставяли, е 2000 лева“, разказва през сълзи тя.

Тогава среща Бен, с когото заминават заедно за Дубай. Той се влюбва в нея. „На първата ни среща ми направи първия си подарък – златен „Ролекс“. Ирена обяснява, че не е с приятеля си заради парите.

„Постоянно вечеряме в ресторантите на Джейми Оливър. Най-много ми хареса вечерята при реката на Лондон, как се казваше тая река?’, пита тя във визитката си.

„Не съм с него заради парите му. Имаме силна връзка. Често ядем в ресторанта на Джейми Оливър. Преди 2 месеца се преместихме в Англия. Ще ми липсва България. Влизам в къщата, за да запомня България с нещо хубаво и да се забавлявам”, каза тя.

Семейно положение: Неомъжена

Професия: Детски учител

Образование: Висше – бакалавър

Вредни навици: нямам

Хобита и интереси: обичам да пея, обожавам да пътувам, обичам природата

Какво би направил с голямата награда от 50 000 лв. ако я спечелиш?

Част от нея ще дам на дом за деца без родители на 100%

Видео визитка –

Частично по инфо на вестник 24 часа и BigBrother.bg