Всичко за „Листопад“ – гледай bTV Репортерите в събота и неделя

Звездите от „Листопад” в bTV Репортерите – тази събота и неделя от 19.30 часа

Тази събота и неделя в две поредни издания на предаването bTV Репортерите зрителите ще разберат повече за това как преминава работният ден на едни от най-известните турски актьори – звездите от сериала „Листопад”. Колко време прекарват на снимачната площадка и какво обичат да правят, когато не са пред камерите? И какво от кухнята на сериала остава скрито за зрителите?

Репортерът Кристина Владимирова ще разкрие и „българската следа” на снимачната площадка. Една от любимите турски актриси – 65-годишната Гювен Хокна, за пръв път ще разкаже повече за българските си корени! Актрисата, известна с това, че не дава интервюта, с охота ще сподели подробности за семейството си и за избора си да стане актриса. Не само тя обаче е с български корени – 9-годишната Шабнем (в ролята на Айше) също е от български произход! От репортажите ще стане ясно и кой научи актрисата Бенну Йълдъръмлар (Фикрет) да чете на български и да пее руски детски песни!

Неделното издание на bTV Репортерите е посветено на актрисите, които „Листопад” превърна в секссимволи в цял свят! Кристина Владимирова ще надникне и в къщата, в която е сниман сериалът. Какво споделя собственикът й и лесно ли е да се живее в една от най-големите туристически атракции в Истанбул? Как родената в Германия Фахрийе Евджен (Неджля) попадна на снимачната площадка на „Листопад” и обижда ли я сравнението „ориенталската Моника Белучи” – отговорите на тези въпроси зрителите ще разберат тази събота и неделя от 19:30 ч. в bTV Репортерите.

 
По темата: