Втори сезон на „Далас“ (2013) от bTV – герои, видео, снимки

Новият „Далас” продължава с втори сезон от 24 юни по bTV

Интригите и борбата за надмощие сред членовете на легендарния клан Юинг продължават във втория сезон на „Далас” (2013).

Новите епизоди, заснети в САЩ през януари тази година, ще се излъчат премиерно по bTV от 24 юни, от понеделник до четвъртък в 21.00 часа.

До края на пилотните 10 серии от новия „Далас” здравето на Боби (Патрик Дъфи) се влошава прогресивно, а новата му съпруга Ан (Бренда Стронг) минава през истински ад заради бившия си Харис Райланд (Мич Пиледжи). Той я изнудва с една от най-страшните й тайни.

Елена (Джордана Брустър) разбира, че годеникът и Джон Рос (Джош Хендерсън) е задействал коварен план да съсипе братовчед си Кристофър (Джеси Меткалф) и чичо си Боби. Целта му е да сбъдне амбициите на баща си Джей Ар (Лари Хагман) и да стане глава на семейство Юинг. Борбата между братовчедите Кристофър и Джон Рос стига до невъзможни измерения и по нищо не отстъпва на тази между техните бащи. В края на първи сезон е разкрита и истинската самоличност на съпругата на Кристофър – Ребека Сътър (Джули Гонзало).

В началото на втори сезон към главните действащи лица се присъединяват Харис (Мич Пиледжи) – манипулативният бивш съпруг на Ан, Ема Браун (Ема Бел) – богатата и привилегирована красавица, която се надява да намери щастието в Саутфорк и Андерс „Дрю” Рамос  (Куно Бекер) – проблемният брат бунтар на Елена, жаден за петрол и пари.

От 24 юни историята в „Далас” продължава с още по-интригуващи събития. Кандидатурата на Сю Елън (Линда Грей) за губернатор е застрашена, след като тя подкупва медицинско лице, за да спаси сина си Джон Рос от тежко обвинение. Харис продължава да преследва Ан, като твърди, че има информация за нейната изгубена дъщеря. Съпругата на Кристофър Ребека започва да разкрива истинската си същност. Джон Рос и Джей Ар влизат в съюз, а това няма да доведе до нищо добро както за Кристофър и Боби, така и за Сю Елън.

Новите актьори и герои:

 

Мич Пиледжи (Mitch Pileggi) – в ролята на Харис Райланд (Harris Ryland)

Мич Пиледжи влиза в ролята на Харис Райланд в новия „Далас”, където ролята му е превъплъщение на коварността в лицето на бившия съпруг на Ан Юинг. Изглежда сякаш единствената му цел е да навреди на Ан със всякакви средства.

Пиледжи е най-познат на публиката като агентът от ФБР Уолтър Скинър от хитовия сериал „Досиетата Х”. Освен това актьорът има много епизодични роли като гост звезда в редица други телевизионни програми. Изявите му в киното пък включват продукции като високо оценения от критиците филм на HBO „Recount”.

Той започва да се занимава с актьорско майсторство още в гимназията като в началото е час от музикален театър, а след това започва да играе и на по-големи сцени. Пиледжи е роден в Портланд, Орегон, а заедно със семейството си е живял в Калифорния, Тексас и дори Турция. Той завършва Тексаския Университет а след това се мести в Иран, за да работи като снабдител на армията по примера на баща си, но напуска страната заради Иранската революция през 1979-та година.

 

Ема Бел (Emma Bell) – в ролята на Ема Браун (Emma Brown)

Ема Бел изпълнява ролята на Ема Браун в новия „Далас.” Ема е богата и разглезена красавица, отгледана сякаш в златна клетка и възпитавана от баща си да не вярва на околните. Сега тя живее в Далас и се надява това да й помогне да открие себе си.

Родената и отгледана в Ню Джърси актриса се заживява в Ню Йорк, когато е само на 16, за да посещава  елитно училище по сценично изкуство в Манхатън.

Първата й поява на малкия екран е в няколко епизода от хитовия сериал „Закон и ред”, което и отваря вратите към много бъдещи роли. Бел прави запомнящо се представяне като жертва на Холокоста във филма на режисьора Боаз Якин „Смърт в любовта”. Сред останалите режисьори, с които е работила са Адам Грийн, Себастиан Грийн, а една от последните й екранни изяви е в популярната поредица „Последен изход” 5.

Други телевизионни продукции, в които може да бъде видяна Бел са „Живите мъртви”, „Шепот от отвъдното” и „От местопрестъплението: Маями”.

 

Куно Бекър (Kuno Becke) – в ролята на Андрес „Дрю” Рамос (Andres “Drew” Ramos )

Куно Бекър е Дрю Рамос в новия „Далас”. Дрю е проблемният брат на Елена, който се завръща след дълги години в Саутфорк, в търсене на нефт.

Със седемнайсет главни роли зад гърба си Бекър е една от най-големите млади звезди в Мексико. Най-запомнящата му се роля несъмнено е тази на Сантиаго Мунез от трилогията „Гол!”, която му носи световна популярност.  За американската публика още е известен с епизодичните си роли в „От местопрестъплението: Маями”.

Дебюта си на големия екран Бекер прави през 2003 с почитания от критиците филм „Лучия, Лучия”. През същата година работи с режисьора носител на награда Оскар Кристофър Хамптън заедно с икони като Антонио Бандерас и Ема Томпсън.

Бекер печели няколко награди за актьорско майсторство в Мексико, където е роден и израснал. Той е учил цигулка в университета „Моцартериум” в Залцбург, за да стане професионален цигулар. На 17 професионалните му планове се променят и той решава да стане актьор.

Галерия от сериала:

Гледай видео анонс за сезон 2 онлайн

Гледай видео анонс 2 за сезон 2 онлайн

Гледай видео анонс 3 за сезон 2 онлайн

 
По темата: