Вяра Пантелеева „точи ножа“ на пухкаво зайче – видео

Отвлякоха Вяра за снимките на новото и видео  – „UP FOR THE MORNING

… А може би се самоотвлече и „точи ножа” на това невинно зайче?

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube:

Певицата с характерна бленда и стил Вяра Панталеева посреща лятото с нов музикален проект „Up for the morning”.  След пауза около участието си в българското издание на „Евровизия” Вяра е готова с нова песен и клип.

Up for the morningсе различава от характерното звучене за лятото, защото е в типичен рок стил и звучи смело и дръзко. Музиката и аранжиментът на песента са на Петър Рангелов, а текстът е на Colette Forde.

Видеото на песента е мрачно и доста екстремно.

Вяра е отвлечена и затворена в подземие. Сред тъмни коридори и много врати тя търси изход от своя похитител.

Видеото пресъздава душевността на една жена, която търси себе си в най-дълбоките чувства. „Понякога да избягаш от самия себе си е по-трудно, отколкото ако си заключен и си затворник на любовта”, коментираха режисьорът на видеото Любомир Цанков (L.bo) и асистентът му Чавдар Цолов. Реализацията на видеото е дело на „X – future”, сценаристи са: Любомир Цанков и Павлин Табашки, а монтажът на Светослав Янков.

Паралелно с новата си песен и клип, Вяра представя пред феновете си в цялата страна нова латино – програма с група музиканти и продължава да води своята вокална формация „Мики Маусчета”.