„Вярвай ми“ – PRO.BG излъчва нов „рекламен“ сериал

PRO.BG завърта сериал, разказващ за рекламния свят

„Вярвай ми” в ефира на PRO.BG от 27 май, 17:55 ч.
Оригинално заглавие: Trust me

От 27 май (четвъртък) в 17:55 часа ще започне първият епизод на саркастичната драма „Вярвай ми”.

Ерик Маккормак („Уил и Грейс“) и Том Каванах („Ед“) си партнират в сериала, който се фокусира върху двама най-добри приятели, които работят като партньори в престижна рекламна агенция в Чикаго.

Главните действащи лица са Мейсън (Маккормак) и Конър (Каванах) –  двама мъже, чието творческо партньорство благоприятства за фирмата Ротман Грийн и Мор (РГМ).

Художественият директор Мейсън е отговорен, работохолик, семеен, с красива съпруга Ерин (Кларк), две деца и непрестанно чувство на преданост към марките, за които помага да се продават.

За разлика от него, Конър (Каванах), който пише текстовете за рекламите, е необвързан, импулсивен, с диапазон на концентрация на подрастващ.

Тази ин-ян връзка е подложена на изпитание, след като Мейсън става творчески директор на агенцията и съответно шеф на Конър. Сериалът проследява променящата се динамика между двамата приятели, за които е по-добре да бъдат заедно, отколкото отделно.

В същия екип работи и Сара Крайицек – Хънтър (Потър), пишеща рекламни текстове, носителка на награди и нов служител със силен характер, който води до нетактично отношение към останалите.

Хектор Кълиган (Арънд) и Том Фулър (Деймъс) са начинаещ творчески екип с нетрадиционни идеи, които често не са по вкуса на новия шеф.

Целият екип се ръководи от Тони Минк (Дън), който е отдаден изцяло на рекламната индустрия, но непрекъснато е на ръба да изпадне в паника поради несигурността в собствената си работа и чувството, че дните му в бизнеса между младите му колеги са преброени, непрекъснато расте.

Описание на характерите в сериала:

МЕЙСЪН МАКГУАЙЪР (Ерик МакКормак) е водещ рекламен директор, който е находчив, но понякога позволява несигурността да вземе връх. Отговорен семеен мъж и приятен човек, той ръководи политиката на един все по-конкурентен корпоративен свят. Когато е повишен в поста, който заема сега, трябва да се научи да укротява хищника в себе си, за да оцелее. Също така той е предан на най-добрия си приятел Конър, както и на клиентите на агенцията – дори настоява семейството му да използва продукти на негови клиенти.

КОНЪР (Том Каванах) е професионалният партньор на Мейсън, негов приятел и пише рекламни текстове. Съзнава, че рекламирането е бизнес, но винаги се стреми да добави и доза удоволствие. Той е импулсивен и непредвидим, но е и с невероятни творчески способности и често измисля идеалните завършващи фрази за рекламите за нула време. След повишаването на Мейсън, с което той става шефът, приятелството им е подложено на изпитание.

САРА КРАЙИЦЕК-ХЪНТЪР (Моника Потър) се е развела наскоро и след седем години в конкурентна рекламна агенция започва работа за Ротман Грийн и Мор. Отличена с награда за рекламен текст, тя е амбициозна и прецизна по отношение на всеки продукт (с изключение на шампоаните, които са слабото й място). Също така се отнася нетактично към хората и често я смятат за арогантна, свадлива и с висока издръжка.

ЕРИН МАКГУЙЪР (Сара Кларк) е нещо повече от съпруга на Мейсън и майка на двете им деца, Джак и Хейли. Децата й са почти на десет години, а съпругът й е с добре развиваща се кариера, затова Ерин търси нови предизвикателства.

ТОМ ФУЛЪР (Майк Деймъс) и ХЕКТОР КЪЛИГАН (Джефри Арънд) са начинаещ творчески екип, който е като комедиен дует. Самите те се мислят за напредничави (завършващите фрази в рекламите за тях са „от старата школа”), но много често понасят подигравките на по-опитните.

ТОНИ МИНК (Грифин Дън) е шефът, директорът на групата, който е изцяло посветен на рекламния бизнес. Той е изключително взискателен спрямо екипа; особено когато има опасност да загубят кампания от друга група в компанията.

„Вярвай ми” – четвъртък, 27 май от 17:55 часа – епизод 1
Оригинално заглавие: Trust me
Жанр: сериал, драма
Участват: Ерик МакКормак, Том Каванах, Моника Потър, Сара Кларк, Майк Деймъс, Джефри Арънд, Грифин Дън и др.

 
По темата: ,