Watcha Say за нов хит от Jason Derulo? In My Head ще ти влезе в главата!

Jason Derulo – In My Head

In My Head” е вторият сингъл от дебютния албум на Jason Derulo, носещ името на изпълнителя. С това парче младият талант прави поредния си решителен удар, който да го затвърди още повече като популярно име на музикалната сцена.

In My Head” е интересна смесица от поп звучене и соул-денсхол вокали. Една по-рано необичайна комбинация, която обаче обединява всички важни качества, които една поп песен трябва да притежава – мелодия, която от първия път можеш да запееш, такт в средно темпо и майсторски вокали, които гарантират доброто настроение.

Младият изпълнител Jason Derulo направи главозамайващ дебют още с първия си сингъл „Watcha Say”. Парчето стана два пъти платинено в САЩ, платинено в Нова Зеландия и попадна в топ 5 в класациите на още девет страни. Вече 26 седмици песента неизменно присъства в чартовете в Щатите, където достигна и първото място и отбеляза над 2.8 милиона даунлоуда. В Англия „Watcha Say” достигна 3-та позиция, задържа се за четири седмици в топ 10 и общо седем седмици в топ 20.

Всестранния талант на Jason Derulo е безспорен, имайки предвид, че освен певец, той е също така танцьор, хореограф и актьор. Единствено се забелязват леки проблеми в изпълненията на живо, които младият Джейсън компенсира с демонстрация на напращяла млада плът!

Едноименният албум на Jason Derulo е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Jason Derulo – In My Head (+текст):