We Can`t Stop Dancing – ново разкършено парти стартира в „Ялта“

We Can`t Stop Dancing @ Yalta Club

От 26 март, с настъпването на пролетта в столичния клуб Ялта се ражда  и едно ново клубно събитие –  We Can`t  Stop Dancing @ Yalta Club . То ще се провежда  един път месечно, а  негов инциатор е  Dj  Gabriel, популярен с уникалния си стил – микс между прогресив хаус, минимал и техно, с отличителните басове и неповторими вокали.

Именно заради това Dj  Gabriel е сред родните артисти, които са пускали във всички най-големи родни клубове из цялата страна, но едновременно с това и с много международни участията.  През 2008г. той представи своя сингъл “Sunday Morning “, продуциран от USB Digital на Зимната музикална конференция в Маями (Winter Music Conference Miami), а на първото парти в Ялта ще е премиерата на новия му сингъл New Division.

Но преди да видим Dj  Gabriel зад пулта в Ялта, посетителите на клуба ще чуят подгряващия сет на младия диджей от испанско- български произход Marsel Rohas.  Електронна музика  с класически мотив и нотки на break dance, повлиян от Old School Jazz,  Marsel Rohas представя едно ново и  интересно  звучене ,диип хаус –минимал и тек-хаус са главните нюанси  в неговия стил.

Но освен класна музикална селекция, на първото събитие We Can`t Stop Dancing посетителите ще бъдат приятно изненадани от специални танцови и арт перформанси, съчетаващи в себе си елементи на модерното денс и стрийт изкуство .

Актрисата Диа Mантова ще изпълни танцов пърформанс със светещ пой.  Светещият пой е топка, вързана на въже, която се държи с ръце  и се върти в различни кръгови движения около тялото. Първите, които са практикували пой са били маорите от Нова Зеландия, но днес пой се приема като изкуство, много популярно сред съвременните стрийт арт артисти. Под ритмите на музиката, пищното осветление и екстравагантния тоалет на  Диа Mантова, пърформанса ще се превърне в динамична експлозия.

Кристин Маринова и Виктория Михова ще са момичетата, които ще подклаждат танците на гостите в Ялта.  Хореографията на танцовото им изпълнение ще включва елементи от различни танцови стилове-брейкденс,клубен денс или известен още като фрий денс. Многообразието им от костюми, специално изготвени за партито и надиграването между тях ще превърне първото издание на We Can`t Stop Dancing @ Yalta Club в качествено клубно забавление.