Whicked Hayo – очаква те минимал меле в клуб Twins!

Whicked Hayo задействат минимал гилотината си зад пулта в клуб Twins

На 6 февруари феновете на електорнна музика в София за първи път ще бъдат бомбардирани от невъобразимия микс на белгийските диджеи

Whicked Hayo нахлуват в софийския клуб Twins на 6 февруари, за да настроят ушите, мозъците и двигателните системи на българската публика за звуците и вибрациите на едни от най-обичаните в света сай-транс артисти. Зад проекта Whicked Hayo стоят имената на музикантите Дан и Морад, които носят кръвта и енергията на мароканските, румънските и френските си предшественици. За първи път се  срещат в Белгия, за да дадат началото на един от най-търсените в Европа, Южна Америка и Азия сай-транс проекти.

В продължение на десет години Дан и Морад се забъркват в безброй електронни компилации и радват феновете с ежегодните си участия на едни от най-популярните фестивали за транс музика – Trancedence Festival, Fullmoon Festival, Antaris Festival, Transylvania Calling и други. Звученето им е чудато и извънземно, но и добре познато на  почитателите на мрака и нощните транс пътешествия.

Whicked Hayo са работили и стояли редом до голяма част от най-знаменитите артисти на световната дарк, трайбъл и транс сцена – Juno Reactor (чиито турнета съпровождат неведнъж), Sven Vath, Extrawelt, Stephan Bodzin, Azax Syndrome, Psykovsky, Highligh Tribe, Secret Vibes и много други.

Живите изпълнения на белгийските диджеи показват невероятната изобретателност, въображение и лекота, с които Whicked Hayo забъркват умопомрачителните си миксове. Няма как и да не се усмихнете на фона на техния вайб, тъй като хуморът винаги присъства в поднесените от тях изненадващи звукови комбинации.

На 6 февруари, постетелите на клуб Twins ще могат да се докоснат до харизмата и привилигированото отношение, което господин Дан Фируиу демонстрира при изпълненията си на живо. Той ще представи част от предстоящия трети албум на Whicked Hayo, както и специален минималтех сет, които предразполага към левитация

няколко метра над земята.

###

Още веднъж, отбележете с дебееел маркер:

дата: 6-ти февруари 2010г. (събота)

място: клуб TWINS (София)

час: 22:30

вход: 10 лв. – билети само вечерта на събитието, на входа на клуба

и готовност да се сблъскате с неочакваното…доведете и другарчета (18+)!

Подготовка за Whicked Hayo: www.myspace.com/WhickedHayo

Чуй Whicked Hayo – Deadly Cargo: