WWE Първична Сила и Разбиване от Диема Спорт

Най-голямата кеч организация в света – WWE, идва в ефира на DIEMA EXTRA

Почитателите на смесицата между шоу и бойни спортове ще могат да проследят представянето на най-известните суперзвезди, сред които и българинът Александър Русев

Най-голямата кеч организация в света – WWE, идва в ефира на каналите на DIEMA EXTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2. Създадената от Винс Макмеън, тя предлага на зрителите екстремна смесица между шоу и бойни спортове, комбинира нечовешки атлетизъм, зрелищни каскади и брутални хватки с много комедия, остроумни интервюта и интригуващи сюжетни линии.

Сред най-известните суперзвезди на WWE са ветерани като Гробаря, Брок Леснар, Джон Сина и Крис Джерико. Сред новите величия зрителите на DIEMA EXTRA ще имат възможността да проследят представянето на българина, претендент за Световната титла – Мирослав Барняшев, състезаващ се с псевдонима Александър Русев. И също: Кевин Оуенс, Ей Джей Стайлс, Роман Рейнс и Сет Ролинс. Всички тях зрителите ще наблюдават в максимално кратък срок след провеждането им всяка седмица в каналите на DIEMA EXTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2.

Още този четвъртък, 19 януари, от 23:00 ч. по DIEMA SPORT феновете на кеча ще могат да гледат най-интересното от WWE и шоуто „Първична Сила“, а в петък, 20 януари, точно в полунощ, отново по DIEMA SPORT, започва конкурентното „Разбиване”.

Виж Диема спорт

Виж Диема спорт HD

Виж Диема спорт 2

Виж Диема спорт 2 HD

Спорт на живо: тук, тук, тук и тук