X Factor 03.12.2017 от Нова и онлайн – нощ на дуетите с Михаела Маринова

Михаела Маринова представя „Листата падат“ в Нощта на дуетите в X Factor

Финалистите ще се изправят пред предизвикателството на съвместните изпълнения – тази неделя от 20:00 ч. по NOVA

Отличената с приза „Жена на годината 2017“ – категория „Музика“, победител в пети сезон на „Като две капки вода“ и финалист в трети сезон на X Factor – Михаела Маринова, ще си припомни първите емоции от сцената на шоуто тази неделя от 20:00 ч. Носителка на наградите „БГ Дебют“, „БГ Песен“ и „БГ Видео“ ще представи новия си сингъл „Листата падат“, който оглави музикалните класации и към момента е с близо 5 милиона гледания онлaйн. “X Factor ми помогна в първите ми стъпки на голямата сцена. Целият екип на шоуто, заедно с менторите, вокалните педагози и, разбира се, публиката ти дават един от най-важните уроци – за да си успешен артист, е нужно да полагаш усилия за развитието си всеки ден“, споделя Михаела.

Зрителите за първи път ще видят дуетни изпълнения на финалистите в седмия лайв на X Factor „Сътворението на звездите“. „Да влезеш в дует с друг участник или дори с цяла група е истинско предизвикателство. Финалистите за първи път ще трябва да се стиковат в съвместно изпълнение, което да спечели публиката и да осигури място и на двамата в следващия лайв на шоуто“, коментират от екипа. Това ще бъде и повод групата 4 Magic да се сдобие с още един представител в лицето на Мирослава. Милена ще създаде трио с дуета Марио и Виктория, а Ева и Йоана ще обединят сили в изпълнение на епичен саундтрак.

Как ще се справят участниците с новата музикална задача и колко лесно ще бъде за тях да се сработят на сцената? – зрителите ще разберат в неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео записи от предаването онлайн, тук или тук