X Factor елиминации 05.11.2015 + видео

Виктория и тоталният хит на Адел – Hello, завладяха сцената на X Factor

Михаела Филева открива утрешната вечер със своя нов хит – „Инкогнито“

Новото парче на Адел, което завладя милиони меломани само две седмици след официалната премиера, беше представена за първи път на българска сцена през изминалата вечер от откритието на X Factor – Виктория Георгиева . Тоталният хит Hello пристигна в X Factor по време на Нощта на любовните песни, за да впечатли феновете на шоуто с уникално изпълнение на дамата от отбора на Криско. „Ти твориш нещо ново на тази сцена с всяко твое излизане!“, сподели Люси минути след изпълнението на Вики. Стивън Ачикор  вдигна публика и жури на крака с майсторско пеене и умела актьорска игра. „Не ме подведе нито за миг!“, категоричен беше гордият ментор на „25+“ – Маги, който добави, че претендентът от Нигерия е последвал не само съветите за вокалната интерпретация, но и за играта с камерата.

A.V.A се утвърдиха като „най-хипнотизиращата група“ за вечерта със своето лиричното изпълнение на Time after time, а Кристиан Костов  завладя сърцата на нежната част от публиката с популярното парче на Sam Smith – I know I’m not the only one. Дарина Йотова  отново се утвърди като един от необикновените изпълните в четвърти сезон на шоуто, представяйки оригинална интерпретация на Try на Pink под звуците на роял. Чаровната дама от Кипър – Християна Лоизу, докосна журито с песен на нейния музикален кумир Селин Дион.

В четвъртък вечер, от 21:00ч. по НОВА, участниците ще се впуснат в поредна музикална битка за подкрепата на жури и публика. Адреналинът в залата ще се вдигне с появата на Михаела Филева и сингълът „Инкогнито“, който е най-излъчваната песен в радио и телевизионния ефир в момента. Певицата, която постави началото на музикалната си кариера на сцената на шоуто, ще представи новия си хит в четвъртък вечер, завръщайки се като един от най-успешните изпълнители в България през последните години.

Гледай видео записи от предаването онлайн или тук

Снимки от концерта –