X Factor финал + видео – Джеймс Артър, Джо Лин Търнър и Жана Бергендорф

Три звездни дуета на големия финал на X Factor

Джо Лин Търнър забива със Славин, Джеймс Артър в дует с Михаела, Жана Бергендорф излиза на сцената с Невена

Рок легендата Джо Лин Търнър забива със Славин, британската поп звезда Джеймс Артър пее в дует с Михаела, а безкомпромисният победител от X Factor 2013 Жана Бергендорф излиза на сцената с Невена Пейкова – това ще бъдат трите звездни дуета на големия финал на X Factor този понеделник, 9-и февруари, 20.00 ч. по Нова.

Фронтменът на Rainbow и Deep Purple Джо Лин Търнър ще разтърси щоуто заедно с рок откритието на сезона Славин – двамата ще изпълнят едно от емблематичните парчета на Rainbow. Това ще бъде сбъдната мечта за родния талант, след като веднъж вече призна, че Търнър е сред ТОП 5 любимите му рок вокали.

Жана Бергендорф, която впечатли самия Саймън Кауел с таланта си, ще даде своята подкрепа за един от най-сериозните претенденти – Невена Пейкова. Двете ще направят шеметно дуетно изпълнение на вечен хит, който този път той ще прозвучи в нетрадиционен госпел вариант.

Изпълнителят на хита Impossible Джеймс Артър ще излезе на сцената на родния X Factor с нов аранжимент на известно парче, създаден с помощта на Рей Хеджис, музикален продуцент на X Factor UK. След като в Къщата на съдиите определи Михаела като истинска поп звезда, сега той ще пее в дует именно с нея.

Как ще се представят тримата финалисти рамо до рамо с едни от най-големите световни и български звезди? Кой ще бъде новият X Factor на България? – гледайте големия финал, 9 февруари, 20:00 ч. по Нова.

Джеймс Артър и Джо Лин Търнър пристигнаха в България в следобеда на 8 февруари

„Вълнувам се, че отново съм тук. За мен е голямо удоволствие да се върна, и то за финала на шоуто!“, сподели британската звезда Джеймс Артър на летище „София“. Веднага след пристигането си, той се отправи към сцената за репетиции със своя фаворит Михаела Маринова. Джо Лин Търнър пък бе лично посрещнат от най-големия си фен Славин Славчев, който веднага стисна ръката на рокаджията. „Изключително важно е човек да вярва, че може да сбъдне мечтите си и да се стреми към това, но най-важното е подкрепата на семейството и близките хора“, беше съветът на Търнър към рок откритието на X Factor.

Какво още казаха Джеймс Артър и Джо Лин Търнър? – за да разберете, гледайте клипа отдолу:

Гледай видео записи от предаването онлайн