X Factor и Господари на ефира на Нова година от Нова ТВ

Музика, забавление и концертът на „Българската Коледа” в ефира на Нова ТВ в празничните дни

„Господари на ефира” посрещат новата 2014 г.

Под знака на богата филмова програма, музика, забавление и една благотворителна кауза, ще преминат празничните дни в ефира на Нова ТВ.

Един от най-важните акценти в програмата на медията ще бъде благотворителната инициатива на президента Росен Плевнелиев „Българската Коледа”. За първи път Нова ТВ ще излъчи благотворителния концерт на 25 декември, 20.00 ч., на живо от Народния театър „Иван Вазов”. Тази година Нова ТВ подкрепя каузата в още по-голяма степен, като дава ефира си за финалния концерт, а най-обичаните и популярни лица на медията ще бъдат неизменна част от живото предаване.

За празничната атмосфера в ефира на Нова ТВ ще допринесе и богатата филмова и музикална програма. Истински вълшебен дух на Коледа и Бъдни вечер ще донесат двете части на филма „Невърленд” (Кийра Найтли, Чарли Роу, Ана Фриъл и други). Историята пренася зрителя във вълнуващо пътешествие назад във времето – от епохата на карибските пирати през Лондон по времето на Дикенс до един увличащ свят на чиста фантазия.

Пътешествие из различни сюжети, времена и емоции ще предложат и другите филмови заглавия в празничните коледни дни – комедията „Снежни кучета” на Бъдни вечер, „Да преживееш Коледа” (с участието на Бен Афлек, Кристина Апългейт) „Да откраднеш по Коледа” (Тони Данза, Лиа Томпсън), „Аз, ти и Дюпри” (Оуен Уилсън, Кейт Хъдсън, Майкл Дъглас и др.), анимационната трилогия на „Алвин и чипоносковците” и други ще бъдат неизменна част от  празничната атмосфера.

За меломаните Нова ТВ ще излъчи концерт на канадския изпълнител Майкъл Бубле, а така също и концерта на новия дом на българската музика – BG Music Channel.

Разнообразие от филми, музика и забавление ще превземат ефира на Нова ТВ и в новогодишната нощ. Специално празнично издание на „Господари на ефира” ще изпрати 2013 и ще посрещне Новата 2014 година. Музикалната програма ще предложи най-доброто от музикално шоу №1 в света X Factor, както и концерт на Николина Чакърдъкова. Хитовите комедии „Запознай се с малките”, двете части на анимацията „Кунг-фу панда” и романтичният „Нещо назаем” ще гарантират пълно забавление за цялото семейство.