X Factor концерт 20.10.2015 на живо по Нова + видео

Криско предвещава ураган от таланти по време на първия голям концерт на X Factor – тази вечер, от 21:00 ч. по НОВА

Уникално шоу обеща Саня Армутлиева от журито на X Factor броени часове преди първия от големите концерти на 20 октомври, вторник вечер от 21.00 ч. по Нова. В „Здравей, България“  тя, Криско и Магърдич Халваджиян разказаха какви са очакванията им за новия сезон. „Довечера ви очаква невероятно шоу на световно ниво”, добави на свой ред Криско, който се включи и в Прогнозата за времето по НОВА, за да обяви предстоящия „ураган от таланти“.

„Миналият силен сезон с още по-силен финал подсказа, че това шоу е сериозно и тази година кандидатите идваха значително по-подготвени и мотивирани за кастинг.  Поставихме си задачата да изберем хора с характери, които да имат потенциала и силата да се развият като артисти и след шоуто“, с тези думи Магърдич Халваджиян загатна част от формулата за успех на 14-те финалисти, които ще станат част от първия голям концерт наX  Factor. Продуцентът и съдия на шоуто не пропусна да съобщи, че всеки истински почитател на предаването може да „надникне” зад кулисите с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.

На сайта на X Factor можете да видите звездните финалисти, които предстои да изгреят на сцената в първия концерт на живо – тази вечер, от 21.00 ч. по Нова.

Гледай видео записи от предаването онлайн или тук

Видео анонс –