X Factor концерти в Сердика център и много подаръци

Коледата на смелите мечтатели в Сердика Център

Приказна украса, зрелищно запалване на празничните светлини и вълнуваща програма очакват посетителите на Сердика Център през ноември и декември

Какво прави една Коледа наистина специална? Най-голямата и приказна елха, ухание на току-що изпечени сладки и… неподправено празнично настроение. Е, Коледата в Сердика Център е за истински смелите мечтатели, които търсят още повече изненади, повече подаръци и най-вече… незабравими емоции. И през 2013г. молът ще предложи атрактивна програма за удоволствие на завладените от празничния дух на шопинга.

Коледният сезон ще бъде официално открит на 23 ноември, точно в 18:00 часа, когато ще запалим коледните светлини с уникален концерт на живо от Хилда Казасян и нейния бенд. За смелите мечтатели предстоят още сбъднати желания. В 18:30 часа за първи път седемте финалисти на X Factor ще се срещнат със своите фенове. Live концертът на новите музикални таланти на България ще продължи с лично раздаване на автографи, снимки и награди. И това не е всичко… Сердика Център празнува с двойна доза X Factor, защото на 14 декември ни очаква и ексклузивният „Концерт на победителите“, в който най-добрите четирима – „големите финалисти“ – ще излязат на музикалната арена на мола, за да зарадват отново своите фенове! Мястото е известно, началният час – 18:00. Get the party started!

В последните дни на ноември и през целия декември, докато избират подаръци за любимите си хора в уютна обстановка и сред разнообразие от марки, клиентите на Сердика Център ще поддържат високо празнично настроение. Всеки вторник, четвъртък и събота те ще се включат в традиционния Коледен парад под съпровода на жива музика, начело с Ледения Крал и Снежната Кралица. Всяка сряда, петък, събота и неделя Дядо Коледа ще посещава мола, за да разбере кой е слушал през изминалата година и кой най-много заслужава подаръци. Освен да се срещат с белобрадия старец, най-малките посетители ще изявяват и талантите си в Работилницата за коледни сладки на Голямата ротонда – всеки ден от 15:00 до 19:00 часа. А уикендите? Те ще са повече от специални за децата с безброй празнични активности. На 30 ноември балеринките от школата на Маша Илиева ще изтанцуват как „Тихо се сипе първият сняг“. На 7 декември малчуганите са предизвикани в „Танцувай с нас“ шоу, а на 14 декември – с коледни приказки в изящен денс спектакъл. На 22 декември ще пренесем най-малките в „Снежна приказка“ – детско театрално представление.

Не, „порасналите“ също няма да бъдат забравени. Те ще се осмеляват да мечтаят за уникални подаръци от магазините в Сердика Център, които ще се „сипят“ в Jingle Bells HAPPY HOUR всеки вторник, четвъртък и събота. Първият ден на уикенда ще бъде по-специален от всякога, защото наградите ще са „най-много“, а начинът им на връчване…неочакван и наистина вълнуващ.

Смели ли сте в мечтите си? Тази Коледа Сердика Център ги превръща в реалност. Приказна реалност.

The Mall стартира мащабна инициатива с SOS Детски селища България

Над 80 от магазините в търговския център вече се включиха в нея, The Mall ще дари допълнително по 2 лв. за всяка покупка на стойност над 50 лв.

За втора поредна година The Mall стратира съвместна благотворителна кампания със Сдружение SOS Детски селища България, която сега е под мотото: „Пълен с обич дом”. Тя ще бъде насочена към осигуряването на адекватни условия на живот за децата, които нямат свои семейства.

Кампанията вече стартира и ще продължи до 15 декември. В нея вече се включиха над 80 от магазините в търговския център. В тях ще бъдат поставени специални касички, където посетителите на The Mall ще могат да направят своето дарение според желанието и възможностите си. Освен това всички клиенти, направили покупки за над 50 лева, ще могат да регистрират касовите си бележки в специално обособения за това кът на етаж -2. За всяка регистрирана бележка търговският център ще дари по 2 лева за допълнително за каузата. В детския промо кът всички приятели и поддръжници на каузата на SOS Детски селища ще получат специален сувенир – изненада.

Набирането на средствата ще бъде отразявано на специално електронно табло, което в реално време ще показва натрупването на дарителските средства от регистрираните касови бележки. Това може още повече да мотивра хората да дарят, съобразно възможностите си. Благотворителната кампания цели набирането на средства, с които да подсигури възможности за пълноценно детско развитие и предоставяне на семеен тип грижа за децата.

 
По темата: ,