X Factor: Любовен концерт и завръщане на Васко Василев

Васко Василев се среща с момчетата на Саня в X Factor

Вечер на любовните песни ни очаква в четвъртък

Васко Василев – менторът, чийто финалист Рафи спечели първия сезон на X Factor, отново ще стане част от музикално шоу №1 в света. Виртуозният цигулар, който в първия сезон отговаряше именно за групата на момчетата, се срещна с отбора на Саня – Наско, Иван и Мартин. Васко Василев е в България по повод турнето си в страната и въпреки натоварения график – седем концерта за седем дни, той отдели специално време да се срещне с тримата финалисти. Василев не пропусна да направи комплимент на Саня като ги увери, че имат най-красивата учителка и са в сигурни ръце. Той ги посъветва още да дават винаги 100 % от себе си, като не пропусна да ги поощри, споделяйки, че вижда сериозен напредък във всеки един от тях.

Ще защитят ли доверието му момчетата в X Factor, ще разберем в новия епизод, когато талантите ще бъдат на романтична вълна – те ще изпълнят най-известните любовни песни, сред които хитове на Барбара Стрейзънд, Селин Дион, Енрике Иглесиас и Васил Найденов. Любовта във вечерта обаче няма да бъде случайна – тя ще бъде в помощ на една благородна кауза. Част от събраните средства в тазседмичните епизоди ще отидат в подкрепа на кампанията „Приеми дете. Създай бъдеще”.

За тази седмица финалистите в X Factor са подготвили и още една изненада за своите фенове. В събота,  23 ноември, от 18.00 ч., в Serdika Center, те ще изнесат първия си концерт извън сцената на шоуто и ще запалят коледната елха.

X Factor – вечер на любовните песни – четвъртък, от 21.00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Концерт на финалистите в X Factor в Serdika Center – събота, 23 ноември, от 18.00 ч.

 
По темата: ,