X Factor опипа Том Джоунс, превръщат се във вещици

Финалистите в X Factor поздравиха Том Джоунс с хита му Delilah

Мадона и Майкъл Джексън водещи на шоуто в четвъртък

Поздрав с “Delilah” за изпълнителя на “Delilah” – така талантите от X Factor посрещнаха Том Джоунс по време на срещата им в сряда минути преди концерта му пред българска публика. Тон за песен даде Люси, която призна, че винаги е мечтала да изпее този хит пред музикалната легенда. Жана дори пожела да го пипне, за да се увери, че вижда на живо един от най-емблематичните изпълнители на века.

В типичния си стил пък, Том Джоунс ги посъветва никога да не губят чувството си за хумор. Той сподели, че именно това е неговият извор на енергия, благодарение на която вече 50 години е любимец на всяко едно поколение.

Не смешна обаче, а страшна ще бъде темата на концерта в четвъртък, когато Хелоуин ще се пренесе на сцената на X Factor. Мадона и Майкъл Джексън ще заместят водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, а финалистите ще се представят в най-артистичната си светлина. Освен с вокалните си възможности, те ще трябва да се превъплътят в страховити роли – дявол, кукла от филм на ужасите и вампир ще бъдат само малка част от хелоуинската атмосфера довечера. Сред изпълнителите, които ще чуем, са House of Pain, Depeche Mode, Gun, The Cranberries и други.

X Factor – Хелоуин вечер –31 октомври, от 21.00 ч. по Нова ТВ. 

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: