X Factor пее ремикси, Жан Мишел Жар съветва

Седмица на ремиксите в “X Factor”

Зрителите на Нова ТВ ще видят срещата на финалистите с музикалната звезда Жан Мишел Жар

“X Factor”  тази седмица ще изненада зрителите си. Задачата на единадесетте финалисти е да изпълнят ремикси от едни от най-големите хитове на всички времена. Отборите на Мага, Мария Илиева, Поли Генова и Васко Василев ще представят неочаквани съчетания от две абсолютно различни парчета в едно.

Сред изненадващите ремиски ще бъдат съчетания на хитовете на Джъстин Тимбърлейк и Джордж Майкъл, Лейди Гага и Мадона, Мартин Солвейг и Давид Гета и други.

На третия лайф концерт публиката в залата и пред телевизорите ще стане свидетел и на едно от най-атрактивните изпълнения досега. Какво е то и кой е подготвил изненадата, ще може да видите този вторник от 20:00 часа по Нова ТВ.

Музикалните фенове ще видят и как протече вълнуващата среща на младите таланти на “X Factor” с легендарния композитор и продуцент Жан Мишел Жар.

 

Смятаният за един от първите в електронната музика и абсолютен новатор разказа какво е чувството да пееш пред хиляди фенове и даде много полезни съвети на финалистите в шоуто, които ще бъдат излъчени по време на лайфа в “X Factor”.

Гледай видео запис от предаването онлайн – Епизод 18 – Сезон 1

 
По темата: ,