X Factor с Лидия Стаматова и Йордан Рангелов

Бургас изненадва с фаворити в групата на момчетата

Екипът продължава към Варна, където специален гост ще бъде победителката в сезон IV – Християна Лоизу

Финалистка в „Големите надежди“ и лауреати от конкурси и таланти, прекъснали лятната си почивка, се явиха на кастингите за сезон V на X Factor в Бургас, през двата дни на прослушванията в морския град.

Приятна изненада за екипа беше повторната среща с финалистката от шоуто „Големите надежди“ – Лидия Стаматова, чиято голяма любов си остава музиката. Порасналата вече Лидия се гордее с повече опит и е решена да атакува музикално шоу №1.

Вдъхновен от своята победа в конкурса „АРЛЕКИН“ 2017, посветен на филмовата музика, състоял се вчера във Варна, в Бургас на кастинг пристигна и пловдивчанинът Йордан Рангелов. Въпреки планираното заминаване в чужбина, където Йордан кандидатства, за да продължи музикалното си образование, той реши да пробва своя късмет пред екипа на шоуто. Ако продължи напред, той ще бъде изправен пред съдбоносен избор.

“Бургас e градът на първия победител от X Factor Рафи Бохосян, финалистката в сезон III, която създаде прецедент в шоуто – Кристина Дончева, както и Кристиян Грънчаров от групата 4U, който вече има самостоятелни изяви. Очакванията ни тук винаги са високи“, казват от екипа на шоуто. „Радваме се, че тенденцията за интересни чуждестранни участници, както и за вече успешни изпълнители, продължава и тук.“

Чуждестранните появи на кастингите стават все по-интересни, като Дубай е най-далечната дестинация, пропътувана от участник за срещата му с X Factor. В Бургас екипът срещна и момиче, което се регистрира за кастингите със своя очарователен домашен любимец – питбулът Арчи.

След Бургас екипът тръгва за Варна, където ще бъде на 22 и 23 юни, във Фестивален и конгресен център. Специален гост в морската столица ще бъде победителката в сезон IV – Християна Лоизу.

“X Factor беше голямо приключение за мен, отвори ми много врати и промени живота ми. Ако се колебаете да се запишете, не го мислете много, защото това е шанс, който не трябва да се пропуска. Просто го направете!”, съветва Християна. Кастингите ще приключат на 25 юни във Велико Търново.

Кандидатите трябва да носят документ за самоличност. Ако са непълнолетни, да бъдат с родител или придружител със заверено пълномощно. Трябва да подготвят 2 песни (българска и чужда). Ако им е необходим музикален съпровод, е необходимо да го носят на флашка или диск.