X Factor в МОЛ-а – супер снимки и видео!

Том Джоунс аплодира финалистите в “X Factor“

Хиляди фенове пяха заедно с финалистите в най-мащабното музикално шоу

Том Джоунс аплодира изпълнението на мегахита си “Kiss”, с което финалистите в “X Factor” го посрещнаха минути преди концерта му в София. Единствено младите български таланти имаха привилегията да се срещнат и запознаят с изпълнителя на “Delilah”, “Sex bomb”, “If I only knew” и “What`s New Pussycat”. Музикалната легенда се поинтересува  за развоя на шоуто, в което участват  Александра, Ангел и Моисей, Богомил, Рафи, Стела и “Voice of Boys”, за техните планове и мечти.

След като си направиха снимка с госта, звездите на “X Factor” се сляха с хилядите фенове на Том Джоунс в Арена Армеец. Дори там Боги, Рафи и компания не останаха незабелязани, раздавайки автографи на хората, които ги обичат.

Истинска “X Factor” истерия обаче се разрази  на следващия ден, когато  над 2000 човека имаха възможността да видят и чуят на живо топ 5, който за първи път се изяви на сцена, различна от тази, която всеки вторник и сряда гледа по Нова ТВ.

През цялото време екзалтираната публика пя заедно със своите любимци. Рафи отново доказа, че е изграден артист и шоумен. Моментът, в който Стела се качи на сцената, започнаха  скандирания „Price Tag“ – песента, с която тя се яви на кастинга на “X Factor”. След нея Александра удиви за пореден път всички с невероятния си глас, а Ангел и Моисей изнесоха истинско шоу, гарнирано с бийтбокс. На финала Богомил разплака стотиците си фенки още с качването си на сцената.

x-factor/stela/bogomil/rofi/sani i moisei/the mall-/19/11/11 koncert

След концерта, повече от два часа, финалистите раздаваха автографи. Феновете плачеха от щастие, снимаха се с тях и им пожелаха успех и след края на шоуто.

Купон в колата:

Деветата седмица на музикално шоу номер 1 ще е посветена на едни от най-великите крале и кралици на световната музикална сцена –  Елвис Пресли, Стиви Уондър, Тина Търнър, Елтън Джон, Майкъл Джексън, Шаде, Ейми Уайнхаус и Лейди Гага.

Още снимки:

x_factor_the_mall
 
По темата: ,