Я че ручам гньетене шушпе в „Аз обичам България“!

Юлиан Константинов черпи за първата победа на Андрей Слабаков в „Аз обичам България”

С шише домашна ракия ще почерпи Юлиан Константинов своя противник Андрей Слабаков в новия  епизод на „Аз обичам България”. Поводът за почерпката ще бъде първата победа, която режисьорът успя да отбележи в последния епизод на шоуто.

За да намали разликата в резултата с още 1 точка, на 20 май Андрей Слабаков ще разчита на актьора Тончо Токмакчиев, Деси Банова и кандидата за кмет на София Владимир Кисьов. В отсрещния лагер ще застанат водещият Ути Бъчваров, Йоана Буковска и зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Още в първия рунд Юлиан Константинов ще влезе в роля, имитирайки своя адаш – проф. Юлиан Вучков. Макар и добри актьори обаче, нито един от двамата капитани няма да познае в коя научна област е професор телевизионният водещ.

Ути Бъчваров достойно ще защити кулинарната си слава и от първия път ще познае какво означава трънският израз „Я че ручам гньетене шушпе”.

Макар и родена в Габрово обаче, Йоана Буковска ще се окаже, че не знае какво правят габровците, за да носят по-дълго новите си обувки.

Ути Бъчваров и Йоана Буковска:

Сериозни исторически познания ще покаже Ангел Джамбазки, а верният фен на ЦСКА Тончо Токмакчиев няма да успее да отговори на въпрос, свързан именно с футболистите на „червените”.

Колелото на късмета не обича Андрей Слабаков, но точно обратното важи за Юлиан Константинов и бомбата-подарък, която отново ще „гръмне” у него.

В последния решителен рунд ще разберем мъжете или жените у нас изневеряват повече на постоянните си партньори, колко процента от българските дами обичат да гледат футбол с половинката си, както и колко от нас са правили нещо полезно за мястото, в което живеят.

В последните минути отборът на Андрей Слабаков ще обърне резултата, но ще бъде ли това достатъчно за отбелязването на втора поредна победа? Гледайте „Аз обичам България” от 20.00 ч. в ефира на Нова телевизия.

Запис от предаването ще откриете тук.