Якото ENERGY праща Тодор и Лора Караджова на NRJ Music Awards!

Късметлия от Бургас ще води Лора Караджова на на NRJ Music Awards 2010 в Кан!

Тодор Петров на 21 г. е победителят в играта на радио ENERGY, от която спечели уникална покана за NRJ Music Awards 2010 на 23 януари в Кан! Късметлията от Бургас, който учи в София, се обади в радиото, когато чу в ефир фурията Lady GaGa с Bad Romance. А както гласеше регламентът – всеки, който чуе песен на някой от номинираните тази година изпълнители, трябва да се обади с репликата: „Искам да отида на NRJ Music Awards с Лора и Nescafe 3в1!“.

От повече от 1500 регистрирали се шансът се оказа на страната на Тодор, който не само ще види и чуе на живо The Black Eyed Peas, Mika, Robbie Williams, Rihanna, Jay-Z, David Guetta, Kelly Rowland, Akon и Michael Buble, но и ще има за компания през цялото пътуване от София до Френската Ривиера Лора Караджова! Една от най-горещите млади български звезди ще бъде специален гид на победителя в играта на радио ENERGY. Самата Лора сподели с екипа на радиото колко е развълнувана, че ще види на живо Robbie Williams един от любимите й изпълнители!

Наградите NRJ Music Awards са сред най-пищните церемонии в музикална Европа. През 2010 в залата в Кан ще присъстват най-нашумелите музикални звезди на годината, а Тодор и Лора Караджова ще станат част от култово събитие благодарение на радио ENERGY и Nescafe 3в1. Наградите на радиото са единствените, които се раздават изцяло от зрителски вот. Тази година гласувалите по интернет са повече от 10 000 милиона от цял свят.

Слушайте радио ENERGY и следете www.nrj.bg за последните новини от пътуването на Тодор и Лора до Франция.

Виж много готина реклама за тазгодишното издание на NRJ Music Awards: