Ялате да бъбаме гушки с Иван Мачев в „Аз обичам България“

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов  са най-силната президентска двойка този петък

Юлиан Константинов и Андрей Слабаков – това ще бъде най-силната кандидат- президентска двойка този петък в „Аз обичам България” по Нова ТВ. В забавната надпревара обаче няма вице – и двамата ще бъдат президенти, дават дума да спазят всичките си предизборни обещания и ще ги познаете по бяло-зелено-червената бюлетина.

Двамата капитани са строили сериозен предизборен щаб зад себе си и както винаги, ще се борят за победа до последно. От страната на Андрей Слабаков тази седмица ще се подредят водещият на X Factor” Део, майстор готвачът от „Черешката на тортата” Иван Манчев и популярната водеща Лили Вучкова.

Срещу тях, предвождани от Юлиан Константинов, ще застанат бившият вокал на Д2 Дичо, Богдан Томов и още един кулинарен експерт – Елица от „На кафе”.

След като в последния епизод Андрей Слабаков „простираше” политици, сега неговият отбор ще трябва да познава какви са прякорите на едни от най-известните ни спортисти. Иван Манчев ще трябва да „преведе” кулинарно-диалектния израз „От царно гуде бела дробка еел си?”?, а Елица – поканата в Раковски „Ялате да бъбаме гушки”. Двамата боксьори Дичо и Део пък ще докажат, че не само могат да се боксират, но и да отговарят на въпроси в областта на бокса.

Кои са 24-те най-често употребявани мили обръщения към партньора и кои неговите най-дразнещи навици? Ще разберем още колко процента от българите са пропускали работен ден заради махмурлук, колко обичат шкембе чорба и как българските мъже предпочитат да ги посреща тяхната половинка – с ракия и салата или по секси бельо…

„Аз обичам България” – този петък, 14 октомври, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн