Яна Маринова отговаря на въпроси на фенове

Новото амплоа на актрисата Яна Маринова и как се прероди Азис – в „Преди обед“ по bTV

В сряда Преди обед” по bTV отново ще започне с темите, които вълнуват всички, коментирани от гостите на седмицата – Тити Папазов и Милена Фучеджиева.

Все повече българи с дипломи от чужбина се връщат в България. Къде търсят работа ще кажат Бойко Благоев, организатор на форума „Кариера в България. Защо не?” и завърналият се в родината възпитаник на чужд университет Методи Терзиев.

След това във фокуса на Деси и Кадиев влизат учениците. Кои са полезните храни за тях, за да са здрави и да се учат по-добре зрителите на bTV ще разберат от специалисти диетолози. Майките Мариана Векилска и  Веси Цюрбрюк ще обсъдят  в студиото на „Преди обед” кое е водещото за родителите при избора на училище за първолака. Екипът на предаването ще разкаже и историята на малката София, която си представя мечтаната класна стая.

Зрителите на bTV ще научат кои са новите роли на звездата от „Стъклен дом” Яна Маринова и какво ги свързва след сериала с актьора Калин Врачански? Актрисата ще даде отговори на въпросите, които вълнуваха нейните фенове през изминалото лято.

„Преди обед” ще представи откровената история на фолк звездата Азис за прераждането му в Азия и за новото начало в живота му.

Репортерът Яна Табакова ще тръгне по следите на една съвсем нова професия – гледач на домашни любимци по домовете или „петситър”. Мария Касимова ще представи уханията, които ще са актуални през есенно-зимния сезон и ще даде ценни съвети как правилно да употребяваме парфюма си. И за финал – да вярваме ли в хороскопа си и нещата, които си струва да направите именно в този ден!

Гледай видео запис от предаването онлайн