Яна Маринова с въздушна акробатика в И аз го мога 22.04.2015 + видео

Иван Звездев се превръща в гимнастик

Контузената Поли Генова геройски преодолява болката в глезена си

През последните седмици 10-те звезди на „И аз го мога” разкриха неподозирани дори за самите тях възможности. Те тренират много усилено и стават все по-добри, но контузиите неминуемо вървят ръка за ръка с тренировките. В сряда за пореден път те ще се опитат да впечатлят жури и публика, а вечерта ще бъде повече от екстремна.

Феноменалният танцьор Метин Енимехмедов трябва да просвети Алфредо и Камен Воденичаров в popping танците. Неговото изпълнение остави всички без дъх миналата седмица, а водещият го определи като „извънземен”.

В категорията скачане на батут с въздушна акробатика ще се изявяват Яна Маринова и Петко Димитров. Двамата бяха финалисти в предаването миналата седмица, но все пак Яна грабна седмичната победа. Сега Петко се заканва да даде всичко от себе си и да стане поне победител в двубоя.

Симона Пейчева ще се изправи срещу Поли Генова в предизвикателството антипод. Двете трябва да въртят обръчи в легнало положение, но дали контузеният глезен на Поли е готов за това състезание, предстои да разберем.

Иван Звездев и Жана имаха една седмица да разучат съчетание от художествената гимнастика, за да го представят на сцената в сряда. Всички очакваха Симона да каже „И аз го мога”, но тя прояви колегиалност и остави нелеката задача на непрофесионалистите в областта.

Дали свиренето на хармоника може да се превърне в изкуство  – това ще ни покажат Елен Колева и Ники Георгиев. С избора си на номер, Елен стана първата жена, която ще свири на хармоника на голяма сцена.

В сряда от 20 часа ефирът на Нова ще е изпълнен с адреналин и атрактивни изпълнения. Какво ще ни представят 10-те звезди този път, предстои да разберем съвсем скоро.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Галерия с изпълненията –