Янка Рупкина и Маргатита Хранова пеят в „Музикална академия“

Филмова класика в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Део ще се качи на сцената като певец

На последния голям концерт преди финала на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ ще се насладим на незабравимите песни от любимите български филми „Осъдени души”, „Вчера”, “Адаптация”, „След края на света” и „И твойта майка също”. Янка Рупкина,  Маргарита Хранова, Део, ВенЗи и Орлин Павлов  ще се присъедят към звездите от академия, за да пеят  с тях в дует .

За да подкрепи Поли Генова на сцената с нея ще излезе Орлин Павлов. Те ще изпълнят авторския му хит „Секунда”.   Филмовата песента е „Осъдени души”  от едноименния филм, изпълнена в оригинал от  Лили Иванова.

Дичо ще разчита на верния си приятел Део. Той ще излезе за кратко от ролята на водещ, за да се качи на сцената и да изпълни песента 4D, заедно с приятеля си.  Песента „Клетва” от филма „Вчера” е второто представяне на Дичо.

Маргатита Хранова с удоволствие се присъедини към Георги. Тя е възхитена от младия изпълнител, а дуетното им изпълнение е на песента „Устрем”. Георги ще има шанса да изпее  класиката “Адаптация” на Васил Найденов.

На екзотичната Прея се падна да изпълни песента „Под открито небе”, заедно с нейният автор и изпълнител, усмихнатият ВенЗи. Второто й изпълнение е дноименната песен от филма „И твойта майка също”.

Кичка Бодурова покани народната певица Янка Рупкина  за да изпеят заедно„Що не ме ожениш мамо”. Второто изпълнение на Кичка е песента към филма„След края на света” на Васил Найденов.

Кои звезди ще отидат на последните елиминации и кои ще се състезават на финала на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ на 13 декември  предстои да видим 19.30 часа  в ефира на  TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: